avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Si in cazul concedierii individuale conf. art. 65-67 codul muncii,la ce perioada are voie compania sa angajeze pe posturile desfiintate prin reorganizare??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 20 Aprilie 2015
Si imediat dupa concediere se pot face alte angajari , insa practica judiciara a decis ca : Nu se întemeiază pe o cauză reală şi serioasă, ci este fictivă, desfiinţarea postului urmată la scurt timp de angajarea altei persoane pe acelaşi post (Hotararea nr. 865 din data 2009-06-16 pronuntata de Curtea de Apel Suceava; Tribunalul Mehedinţi. Secţia Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale. Sentinţa nr. 526/28.02.2008, pronunţată în dos. nr. 9485/101/2007).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca mb_63 mb_63 Buna ziua, sunt angajata ca agent de vanzari in carul unei companii, De 3 zile a mai fost angajat inca un agent de vanzari pe aceeasi companie ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala art. 65, al. (1) - restrictii pt angajator mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. In cazul incetarii CIM conform art 65 al 1 codul muncii, care sunt restrictiile pentru angajator in ce priveste angajarea ulterioara a unei persoane ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie incetare cim ady88 ady88 Salutare este legal sa ma concedieze pe motiv ca postul nu mai este necesar (sofer) insa in ziua in care au facut decizie au si angajat un alt personal tot in ... (vezi toată discuția)