avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Dulciurika

Activitate Dulciurika

Mulțumesc mult pentru răspuns. Dar daca președintele este cel care lipseste perioade mari de timp cerere scrisă cui i-o dau si ce dovada am ca am dat-o.?Singurul pe care il stiu in afara de presedinte este vicele, dar el poate nega ca a primit ceva scris de la mine. Restul membrilor asociatiei nu ii cunosc.. Administrator sa incaseze intretinerea momentan nu avem, cont in care sa platim au spus ca nu exista pana nu vine noul președintele. Scara a fost mereu cu probleme, eu m-am mutat acum 3 ani in acest bloc si nu am înțeles ca mereu au existat discuții deaceea nimeni nu vrea sa fie administrator.
Bună ziua. De curând s-a mutat in blocul meu un om care a si preluat Președintia Asociatiei de locatari pe motiv ca fostul nu făcea nimic. Omul este mai tot timpul plecat in afară, Nu stiu ce job are si nu mă interesează. Problema mea este că am nevoie de o ștampilă pe niste hotărâri ale asociației și si de semnatura lui pentru o debranșare și de 2 luni nu reușesc să m dau de el. Am fost si la vicepreședinte și m-a asigurat că se rezolvă însă mă plimbă cu zăhărelul, ca de fapt el nu are stampila. Deci cate 2-3 sapt pe luna cat e dl Presedinte plecat din tara problemele locatarilor nu pot fi rezolvate pt ca el nu lasa stampila.la.vice. Este legal ce se întâmplă? E normal sa nu iti poți rezolva problemele decat cand are chef dl presedinte sa apara in tara si nici atunci nu știu cand vine el, ca doar nu stau sa pazesc scara blocului, iar el nu binevoieste sa te caute.
Ce ar fi de facut in situatia aceasta?
Mulțumesc!
Ideea ar fi, in spatiul gol obtinut sa pun un dulap exact pe dimensiunea spatiului daca nu se poate sa ancorez cele 2 usi in perete sau sa fac 2 usi pe sina fara sa ma leg de perete.

ynocentta a scris:

Daca intentionati iinstalare usa de acces ,obligatoriu aceasta trebuie legata de structura de rezistenta a imobilului,deci aveti nevoie de proiect tehnicv si autorizatie de constructie

Mulțumesc pentru raspuns. Blocul este din 69', forma peretelui debaralei este de U întors, usa fiind poziționată pe mijloc. Peretele din stanga este comun cu bucataria si ramane neschimbat, iar peretele din dreapta care este destul de gros si delimitează holuĺ ramane tot așa cum este.

hob a scris:

se poate face fara autorizatie daca si permite demolarea pana sus.......la blocurile vechi aceste debarale sunt facute din prefabricate(in forme de L sau U) si in momentul in care darami o latura ce sustine ansamblul.....nu prea mai are stabilitate

ideal sa se foloseasca o scula de taiat betonul pentru ca o scula cu percutie o sa faca ce am zis mai sus

Buna seara. Vreau sa daram si eu partea din fata a debaralei pentru a o inlocui cu o usa de sus pana jos(acum e perete si usa in mijloc). La partea de sus nu am mai deloc acces datorita peretelui. Pot face asta fara autorizație tinand cont de faptul ca nu ii schimb destinatia si forma, ci doar fatada?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Buna ziua.Sunt o mama singura,sotul lucreaza afara unde traieste cu o alta femeie(este plecat de 2 ani si a avut 2 amante pana acum).As dori sa divortez si sa obtin custodia totala a minorului.Ce avocet din Ploiesti imi recomandati(sa fie si bun) deoarece nu cunosc niciunul,
Multumesc