avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters35940

Activitate ContSters35940

Răspuns la discuția este legal (cursuri de igiena)
Certificatele de absolvite de la cursul de igiena expira in trei ani sau daca se modifica legea.
Va sfatuiesc sa aveti mare grija cu aceste cursuri deoarece Hotararea de Guvern nr. 857/2011, publicata in Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena!!Lipsa unui certificat de instruire profesionala privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena se pedepseste cu o amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajeaza personal caruia ii lipseste aceasta atestare.
Daca sunteti interesat sa faceti acest curs si sunteti din Bucuresti intrati aici:[ link extern ]
Nu inteleg ce lagatura are instanta cand dvs. nici nu ati inceput cursul.Au dreptate ambii utilizatori din fata mea,domnul Gerber si freelis.
Daca va intereseaza cursuri autorizate intrati aici:[ link extern ]
Răspuns la discuția cursuri igiena platite de angajat
acum in 2012 se pot face acte aditionale pentru orice curs,oricum pentru cursul de igiena daca sunteti din Bucuresti intrati aici:[ link extern ]
Răspuns la discuția mincinosii
eu am o situatie asemanatoare cu cei de la [editat] asigurari,din pacate singura sansa cred ca este sa-i facem de ras si oamenii sa nu mai faca asigurari la ei.

[editat - este interzisa postarea denumirilor de societati in forum. Multumim pentru intelegere]
Răspuns la discuția curs finantat de UE
acest curs este un curs de nivel 2 de calificare cu o durata de 20 de saptamani,in ceea ce priveste actele pe care le-ati depus, probabil ca ati semnat o declaratie prin care acceptati sa vi se prelucreze datele personale si ei sunt acoperiti.
Cei 500 de lei probabil ca sunt o subventie pentru cei care urmeaza cursul,in mod sigur nu-i poate lua altcineva in locul dvs. fiindca ar trebui sa obtineti un certificat de calificare,pe care puteti sa-l obtineti doar dupa ce luati examenul care consta intr-o proba scrisa si una practica,deci daca nu urmati cursul si nu va prezentati la examen nu aveti cum sa obtineti diploma.
Oricum cred ca este ceva suspect la mijloc fiindca dvs, vorbiti despre un curs foarte scurt,sunteti in somaj acum?
Răspuns la discuția curs finantat de UE
toate actele se depun inainte de deschiderea cursurilor impreuna cu contractul de formare profesionala la Comisia de autorizare de la Agentia Pentru Prestatii sociale,fosta Directie de Munca cf OG 129/2000 REPUBLICATA.
Dar asta se intampla doar pentru cursurile de calificare care dureaza cel putin 10 saptamani(pot dura unele cursuri de nivel trei si 30 de saptamani),la dvs durata cursului este foarfe mica,nu cred sa fie un curs de calificare,cum se numea cursul si la ce firma v-ati inscris?
Răspuns la discuția Program Revisal
potrivit noului proiect de HG pentru a putea completa in Revisal va trebui sa aveti curs de inspector resurse umane,eu va recomand un curs de la eurodeal ,sunt acreditati,am facut cursul acolo acum doi ani si este ok.
Răspuns la discuția curs instruire igiena
Nu pe loc ci dupa un examen cu cei de la Directia de sanatate publica.
Răspuns la discuția curs instruire igiena
og 99/2000 specifica faptul ca toti cei care lucreaza in comert sau alimentatie publica trebuie sa fie calificati sau sa aiba curs de igiena,personal iti recomand sa mergi la eurodeal,au locatia in Piata Delfinului.
Răspuns la discuția vanzator cu studii medii
detalii despre cursuri si tarife gasiti pe:[ link extern ]