avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... este legal (cursuri de igiena)
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

este legal (cursuri de igiena)

este legal ca normal nu mi se pare sa faci niste cursuri platite de igiena notiuni fundamentale de ex cum sa te speli pe maini cum sa speli rufele cum sa dezinfectezi obiecte s.a.m.d si toate astea sa expire in 2 ani?

X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters35940 , utilizator 17:36, 24 Mai 2012
Diplomele de absolvire nu au termen de valabilitate ,sunt imprescriptibile
As avea ceva de completat,,, orice practica trebuie improspatata;;; "trebuie facut reciclari", sa fii in "top cu noutatile"... Presupun ca practica absolvita nu mai corespunde noilor cerinte ale vremurilor.
Intreb... Ce parere aveti, despre schimbarea "legislatiei"peste noapte???:)
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
Manole Dumitru, utilizator
Certificatele de absolvite de la cursul de igiena expira in trei ani sau daca se modifica legea.
Va sfatuiesc sa aveti mare grija cu aceste cursuri deoarece Hotararea de Guvern nr. 857/2011, publicata in Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena!!Lipsa unui certificat de instruire profesionala privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena se pedepseste cu o amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajeaza personal caruia ii lipseste aceasta atestare.
Daca sunteti interesat sa faceti acest curs si sunteti din Bucuresti intrati aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cursuri de igiena denisa28 denisa28 Buna seara. Din luna decembrie 2012 sunt angajata ca si casier la o firma ce detine supermarket-uri in tot judetul. Acum 2 saptamani ni s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Cursuri -notiuni fundamentale de igiena calin cristiana calin cristiana Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse alimentare sau sunt necesare alte cursuri de calificare?Conform carei ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca niko79 niko79 Buna ziua! Imi puteti spune ce studii sunt necesare pentru functia de vanzatoare? Dar lucrator comercial? (comert cu amanuntul prod. nealimentare) si unde pot ... (vezi toată discuția)