Buna ziua,
Am o nelamurire.Avem o vecina careia-i ploua in casa.Se pare ca problema este la imbinarea dintre rosturi,intre un etaj si celalalt.Pe acolo se scurge apa.Numai ca ea si-a izolat peretele si izolarea depaseste rostul,unde era odata chituit.Ca sa-i faca asociatia,ar trebui data jos izolarea.O solutie ar fi sa chituiasca pe unde se termina izolarea,deasupra,pt ca de acolo se scurge inspre rostul nechituit.
Cine ar trebui sa suporte costurile?Asociatia sau doamna in cauza?Pentru ca este nevoie de alpinist utilitar.
Multumesc mult.
Buna ziua.Am o mare problema cu o rezervare facuta pe booking.Pe scurt,am rezervat un apartament pentru 30 noe.2017-03.dec..Din pacate,dupa aceea am citit toate comentariile.Oamenii spun ca este o mare teapa,apartamenul nu este nici pe departe ca in poze,ca este mizerie,este o camera infecta,lenjerii murdare...etc.Mi s-au cerut jumatate din bani inainte .Nu i-am dat.
Am incercat sa renunt la rezervare si mi s-a spus ca se percepe o taxa de 53 euro.Ce pot sa fac?Ce mi se poate intampla daca nu platesc avansul si daca nu ma duc?
Booking are vreo responsabilitate?Ma refer la faptul ca eu m-am luat dupa pozele prezentate de ei.
Multumesc
Buna ziua.Am o cunostinta care lucreaza la o firma.Pe 11 febr anul acesta si-a depus dosarul de pensionare.Nu I-a venit decizia...dar banii au venit acum cateva zile,prin mandate postal.S-a dus omul la servici si si-a depus demisia,incepand cu saptamana viitoare.Dar patronul spune ca este obligat sa mai stea 15 zile lucratoare.Dar daca a primit banii ,pensia adica,nu lucreaza ilegal?? sau fara contract de munca, pentru ca este deja la pensie?Este obligat sa se mai duca 15 zile?Daca nu se mai duce , ce I s-ar intampla?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.