avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate Se7en10

Activitate Se7en10

Am inteles acum cum sta treaba. Multumesc frumos de raspunsuri!
eu legalizarea asta nu o inteleg..e cea de la notar?
Si multumesc pentru raspunsuri :)
Cererea se face tot la registratura nu? De asemenea timbrul de 5 lei se plateste doar la primaria unde am domiciliul? Iar legalizarea se face prin anexarea timbrului sau trebuie sa merg la un notar ?
Buna ziua!
Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit saptamana trecuta o scrisoare din partea primariei precizandu-se ca trebuie sa platesc amenda. Cum pot face dovada hotararii daca nu mai am comunicarea? Pot scoate un extras ceva de la registratura/arhiva judecatoriei?
Multumesc!
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Pai asta e problema...ca nu e abuziva. Singurul meu argument este ca agentul constatator nu a completat corect procesul-verbal. Am argumente doar de drept...nu scriu nimic la rubrica de fapt?
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Pentru cererea aditionala trebuie sa mentionez motivele de fapt si de drept? Ce as putea scrie la motivele de fapt pentru situatia mea?
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Multumesc de raspuns! Vina a fost mea, avertisment am mai primit si nici nu pot sa aduc martori... singura mea sansa ar fi sa anuleze procesul verbal deoarece agentul constatator nu are habar sa completeze pv. Din pacate nici eu nu stiu sa formulez o cerere cum trebuie dupa cum vedeti :((
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Pot depunde aceasta cerere chiar daca am primit comunicarea adresa? Acolo imi cere in 10 zile sa aduc dovezi plus sa platesc taxa de timbru...imi va primi cererea la dosar?
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Capatul de cerere accesoriu se face la fel ca si cererea principala? Ma refer ca voi cere anularea pv si nu neplata amenzii?
Răspuns la discuția Contestatie proces-verbal
Multumesc de raspuns! Am facut-o de capul meu ce-i drept...nu mai pot face nimic acum, nu? Daca ceream anularea procesului-verbal si mi se aproba ,nu trebuia sa mai platesc amenda nu( chiar daca eram vinovat de fapta trecuta in pv)?