avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate adel1791

Activitate adel1791

Aveti idee si cat ar fi cotizatia pentru ambele?

Radu Varciu a scris:

Cu placere !

Am inteles. Multumesc

Radu Varciu a scris:

Se trage linie la finele anului. Daca venitul net realizat pe an la I.I. este mai mare decat echivalentul a 12 salarii minime brute platiti contributia la sanatate si pensii. Baza de calcul este 12 salarii minime brute inmultit cu 12.

Sunt angajata cu norma intreaga la un srl de peste 1an, de curand am infiintat un ii, intrebarea mea este: trebuie sa mai platesc pentru sanatate si pensii la ii avand in vedere ca platesc deja la srl? Nu am un contabil sa il intreb direct. Multumesc
Am diploma de formator, specializarea stilist unghii si un srl, trebuie sa mai adaug cateva coduri si pentru a putea preda si acorda diploma de formare profesionala, care ar fi acelea? Multumesc
Răspuns la discuția Pensie urmas
Multumesc de raspuns !
Discuție Pensie urmas
Buna ziua,
Am 24 ani, am terminat masterul si primesc pensie de urmas de 15 ani. De un an am lucrat cu carte de munca si mi'am facut un SRL. De curand m'am casatorit si am o fetita pentru care voi primii indemizatie de crestere a copilului pana la 2 ani.

Intrebarea mea este: in aceste conditii, daca ma inscriu la o alta facultate, mai pot primii pensia de urmas pana la varsta de 26 ani?