avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod/coduri caen imi trebuie pentru a putea preda?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod/coduri caen imi trebuie pentru a putea preda?

Am diploma de formator, specializarea stilist unghii si un srl, trebuie sa mai adaug cateva coduri si pentru a putea preda si acorda diploma de formare profesionala, care ar fi acelea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 21 Aprilie 2018
Codul CAEN 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare curs web designer WebDesign WebDesign Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru p.f.a. Mihaela_aici Mihaela_aici Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru a preda limbi straine in calitate de P.F.A. sau I.I. am nevoie de studii universitare incheiate in acest domeniu. As ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)