avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate MirelaLupsa

Activitate MirelaLupsa

Buna ziua,

M-am intors la serviciu cand copilul avea 11 luni,acum are 14 luni. Beneficiez de supliment insertie pana cand copilul implineste 2 ani.Am fost mutata pe alt post foarte urat unde nimeni nu imi zice cum sa fac,nimeni nu explica nimic si am impresia ca vor sa ma faca sa imi dau demisia.Cat timp nu au voie sa ma concedieze? Unde ma pot adresa daca se intampla? Multumesc!
Răspuns la discuția Divort
Va multumesc! Sunt putin mai linistita ca nu imi pierd copilul
Răspuns la discuția Divort
Multumesc pentru raspuns! Sotul refuza sa se mute de la parintii lui. Este gelos pe copil si nu ii place sa stea cu el deloc dar nici nu ma lasa sa iau copilul si sa ma mut. Pot sa plec cand nu este el acasa? Am probleme dupa?
Discuție Divort
Buna ziua,
Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un apartament cu 3 camere si de 7 luni a venit si bebe. Nu avem liniste in casa,batrana toata ziua face galagie,doar ea trebuie sa gateasca iar eu nu am loc,copilul nu poate sa doarma,tot timpul sta dupa mine chiar daca nu are treaba in bucatarie. E groaznic sa nu pot sa respir de ea. Imi trezeste mereu copilul. Socrul bea zilnic si mult si vine cu chef si face galagie si trezeste copilul. Sotul nu se implica in cresterea copilului si nici nu vrea sa ne mutam de aici. Am ajuns sa nu ne mai intelegem deloc. Sunt nefericita,copilul sta doar in cearta si sotul este gelos pe copil.. Am zis ca vreau sa divortez dar zice ca sa plec fara copil. Nu pot face asta,bebe e viata mea.Cum pot sa plec de aici dar fara sa renunt la bebe? Imi permit sa stau cu chirir si sa ii cumpar tot ce ii trebuie lui bebe. Pot lua copilul si sa ma mut pana la divort? Multumesc