avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate justarandom

Activitate justarandom

Răspuns la discuția Întrebare act de violență
Vă mulțumesc
Am o întrebare și v-aș rămâne nespus de recunoscător dacă m-ați lămuri.
Doi băieți de 17 ani încep să se certe și în urma certurilor, recurg la bătaie. Unul dintre ei îi sparge buza celuilalt cu un obiect. De la incidentul menționat au trecut 2 ani si 8 luni, este posibil să fie vreo plângere în vigoare și să nu fi fost anunțat deloc făptașul în tot acest timp ?
Menționez că, din câte știu, cel cu buza spartă nu a fost nicio zi spitalizat.
Răspuns la discuția Mesaje cu tenta erotica
Vă mulțumesc nespus de mult, domnule avocat. Toată stima !
Bună seara. Am încă o întrebare și v-aș rămâne îndatorat dacă m-ați lămuri. Am mai depus o întrebare mai devreme și domnii avocați m-au lămurit într-un timp foarte scurt, motiv pentru care le sunt foarte recunoscător.

Întrebarea mea este următoarea: Este încălcată vreo lege dacă un băiat de 19 ani și o fată de 16 poartă discuții cu o tentă intimă prin sms ? Țin să precizez că ambii au avut contribuții egale în redactarea mesajelor. Există vreo circumstanță în care aceste mesaje ar putea încălca legea într-un mod anume ? Țin să precizez că cei doi au fost împreuna și s-au iubit.
Vă mulțumesc anticipat !
Răspuns la discuția Intrebare seductie
vreo idee ?
Răspuns la discuția Intrebare seductie
Mai am o singura întrebare. Mesajele cu tentă erotică încalcă vreo lege aflată în vigoare ? Țin să precizez că fata a participat liber la mesaje.
Răspuns la discuția Intrebare seductie
Vă mulțumesc foarte mult pentru lămurire ! Aveți tot respectul meu, domnilor!
Răspuns la discuția Intrebare seductie
mai am o ultima intrebare. dacă i-a luat un cadou de ziua femeii - un cadou nesubstantial (flori + ciocolata)... doar pentru că era ziua femeii, nicidecum pentru alte motive ... poate fi cumva folosita impotriva lui chestia asta ?
Răspuns la discuția Intrebare seductie
... aici găsisem ceva, dar oare este noul sau vechiul cod penal ?

[ link extern ]
Bună ziua. Am o întrebare... dacă o persoană de 19 ani întreține un raport sexual cu una de 16, unde aceasta din urmă își declară clar consimțământul, dar amândoi își fac planuri de viitor, gândindu-se că peste câțiva ani își vor uni destinele.. este constituita infracțiunea de seducție ? Băiatul nu i-a cerut nicicum să se culce cu el și o va lua de soție, erau doar planuri de viitor. Țin să precizez și faptul că fata s-a despărțit de el, el avea numai intenții bune.