avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mesaje cu tenta erotica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mesaje cu tenta erotica

Bună seara. Am încă o întrebare și v-aș rămâne îndatorat dacă m-ați lămuri. Am mai depus o întrebare mai devreme și domnii avocați m-au lămurit într-un timp foarte scurt, motiv pentru care le sunt foarte recunoscător.

Întrebarea mea este următoarea: Este încălcată vreo lege dacă un băiat de 19 ani și o fată de 16 poartă discuții cu o tentă intimă prin sms ? Țin să precizez că ambii au avut contribuții egale în redactarea mesajelor. Există vreo circumstanță în care aceste mesaje ar putea încălca legea într-un mod anume ? Țin să precizez că cei doi au fost împreuna și s-au iubit.
Vă mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
justarandom, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:40, 27 Iulie 2015
Buna seara,
Dupa ce au facut sex vi se pare ca schimbul de mesaje ar putea fi periculos? Nu. Nu e incalcata nicio lege prin schimbul de mesaje iar daca fata are 16 ani, probabil ca nu este nici infractiune.
Vă mulțumesc nespus de mult, domnule avocat. Toată stima !
Da, logica este impecabila=D>

Nu veti avea probleme penale din acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare seductie justarandom justarandom Bună ziua. Am o întrebare... dacă o persoană de 19 ani întreține un raport sexual cu una de 16, unde aceasta din urmă își declară clar ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori amein amein Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa ... (vezi toată discuția)
Minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani? waryus waryus dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica ... (vezi toată discuția)