avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate mariustz

Activitate mariustz

Am solicitat, dar tot zicea ceva ca nu stie daca merge, fiindca de la banca au venit cu procura (?), nu am inteles exact, dar nu inteleg care e problema ca la incheiere de rectificare am citit ca se poate face si din oficiu nu trebuie sa fie nimeni prezent.

Intre timp banca a facut OP-ul catre vanzator, dar tot au solicitat sa fie indreptata eroarea sau sa se inscrie corect in cartea funciara.
Buna ziua,

Pe un contract de ipoteca la unul dintre proprietari nu s-a pus CNP, practic s-a trecut in loc de CNP seria la buletin.
Ce e de facut? Banca nu a facut plata catre vanzator.
La incheierea de autentificare e trecut CNP bine.
Cred ca si la intabulare vor fi probleme.

Merge rectificat fara sa vina iar banca la notar?

Multumesc!
Multumesc.
O sa se refaca procura cu datele exacte.
Am inteles.
Deci ar trebui sa ii cer sa faca alta procura, sau sa nu mai cumpar.
Oricum daca situatia e pusa asa, posibil nici banca sa nu-si dea acordul, ca e vorba de un ipotecar.
Daca scrie cota dobandita prin mostenire, nu se refera la toata mostenirea primita in urma succesiunii?
Buna ziua,

Pentru vanzarea unui apartament exista o procura de succesiune cu articol separat prin care se prevede ca "mandatarul va putea, de asemenea, sa vanda la pretul cel mai avantajos cota mea parte dobandita prin mostenire".

Notarul la care am fost a spus ca vrea alta procura in care sa se mentioneze exact apartamentul.
Notarul care a facut succesiunea vanzatorului spune ca e de ajuns acea procura si se poate face vanzarea.

Ce risc exista daca se face vanzarea asa? Procura e recenta de cateva luni si facuta la consulat.

Multumesc!
Nu se plange nimeni, era pur si simplu o intrebare.
Nu stiam de dosarul electronic, am trimis cerere, multumesc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu vreau sa sara nimeni cu nimic, ci sa se respecte legea. O contraventie de viteza trebuie sa aiba la baza o inregistrare facuta de un aparat omologat care se presupune ca e verificat la zi, asta zice legea, ce nu se pupa cu practica si cu procedura civila mai exact? Acele probe se prezinta obligatoriu sau PV-ul e nul.

Nu stiu ce preconceptii vedeti dvs si nici nu ma intereseaza, eu am 2 contestatii mai vechi pe care le-am castigat in apel fiindca judecatorul de aici le respinge pe ideea ca oricum toate sunt neintemeiate, asta ce e daca nu lipsa de interes?

Si totodata, cat timp exista judecarea in lipsa, nu vad de ce as sta in judecatorie ore in sir (pentru ca nici ora nu se respecta).
Articolul 205 din procedura civila pe care eu n-o cunosc spune ca întâmpinarea trebuie sa conțină și dovezile cu care se apară intimatul. Întâmpinarea primita de mine conține doar procesul verbal și doar el e menționat ca proba. Eu nu am văzut întâmpinare sa nu aibă menționate probele de care se folosesc ei. Dvs ați văzut?

Tot același articol spune că întâmpinarea trebuie să cuprindă obligatoriu răspunsul la toate pretențiile și motivul. Eu am cerut verificarea metrologica, în întâmpinare nu e menționat nici măcar certificatul, număr, data când a fost emis. Nu mai zic să-l depună.

Nu e prima contestație, am mai avut câștigate în apel tocmai pentru că judecătorii le resping pe banda rulanta și nu își dau interesul. Va asigur ca e foarte bine argumentata.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu primiti toate actele din dosar, nu. Si daca le-ati fi primit, admiterea unei astfel de contestatii are sanse mici, depinde de argumentare. Cum nu cunoasteti procedura civila, e posibil sa nu fi stiut nici sa argumentati.

Nu am fost. Insa nu ar fi normal, si legal, sa primesc comunicate inscrisurile depuse la dosar de intimat? Ca si eu cand n-am depus, am primit notificare ca in 10 zile sa depun.