avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Activitate ioanajo7

Activitate ioanajo7

Persoana se inscrie in graficul temporal explicat de dumneavoastra, multumesc.
O astfel de cerere trebuie depusa inainte de a lipsi din locuinta sau dupa la 20 zile dupa ce s-a intors si proprietarul si-a adus aminte ca nu a facut cerere? Un propr nu intelege ca inainte de eveniment se redacteaza cererea.
Ma foarte bucur cand vad ca unii oameni sunt fini cunoscatori ai tuturor situatiilor din toate AP din aceasta tara si iau primii piatra s-o arunce. Oricum ar fi, multumesc pentru sfaturi.
Fostul proprietar este si fost presedinte, asa ca raspunsul vine automat. Acum se incearca a fi descurcate itele.
danpopescu2011 a scris:

Actualul proprietar, pana la actul de ajudecare ,dupa care,noul proprietar.


Suntem intr-o astfel de situatie: dupa adjudecare, noul proprietar nu doreste sa preia debitele noului apartament decat incepand cu data punerii in posesie (desi i-a fost aratat si art nr 875 din Codul de Procedura Civila, republ). Ambele parti sustin ca au dreptate, presedintele AP si adjudecatarul (care este sustinut ca in instanta va castiga neindoielnic!). In plus, abia sapt trecuta si-a declarat imobilul la adminstratia financiara (domnii de acolo spunandu-i ca va avea o amenda de platit pentru nedeclararea imobilului in termenul legal).
Cine are dreptate din cele doua parti?
E novoie ca persoana care nu-si indeplineste obligatiile in CEX sa fie prezenta la AG ca sa fie inlocuita? Asta intrebasem.
Răspuns la discuția Gaze la bloc
"Contor fiscal" este un termen consacrat in ofertele comerciale ale firmelor care fac verificari/ revizii gaze in asociatiile de proprietari. I se mai spune "contor fiscal individual" si ii inregistreaza proprietarului de acest aparat consumul (de gaze) individual.
Eu intrebasem despre acea revizie si plata ei per scara si daca posesorii de acele contoare platesc si ei cota lor din factura si din reparatia executata la conducta de gaze ca sa nu mai fie pierderi.
Multumesc. Se poate face propunerea si in lipsa acestei persoane (e previzibil ca nu va veni la AG)?
Răspuns la discuția Gaze la bloc
La noi in bloc s-a efectuat revizia la gaze. Sunt niste proprietari care au contoare fiscale si li s-a intrat si acestora in apartamente. Contabila a spus ca va imparti costul reviziei si a unei lucrari de izolatii (erau pierderi de gaze inregistrate la contorul de scara) la nr de apart pe scara, insa acesti proprietari cu contoare individuale si-au exprimat dezacordul cu plata acestei revizii. Cine are dreptate?
Daca un membru din CEx nu se implica deloc in activitatile AP, acesta poate fi demis de presedintele AP intr-o adunare generala? Sau comitetul este ales/ demis in corpore?