avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numar minim de zile consecutive(din aceeasi luna)pt. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numar minim de zile consecutive(din aceeasi luna)pt. plata cheltuielilor de intretinere

As dori sa stiu daca exista un text de lege in vigoare care sa modifice art. 17 lit."r" din HG 1588/2007 cu privire la "minimum 15 zile pe luna" timp de locuire temporara, dupa care locatarul respectiv trebuie sa participe la plata cotelor de intretinere.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanajo7 , utilizator 06:46, 26 Octombrie 2015
Pai de ce sa-l schimbe? Asta este textul legii care se aplica.
Pentru ca exista indivizi care sustin acest lucru: reglementarea s-a modificat si acum este minim 72 de ore????!!!!!
Daca indivizii sustin reglementarea s-a modificat si acum este minim 72 de ore,le revine obligatia sa probeze temeiul legal
Actuala dispozitie in vigoare face referire la termenul de 15 zile/luna
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2015
ynocentta, utilizator
Legislatia veche facea vorbire de 15 zile consecutive.
Legislatia la zi foloseste termenul de 15 zile dintr-o luna calendaritica.

Asta inseamna, de exemplu, ca o persoana care sta 20 zile consecitiv, dar 10 in prima luna si 10 in cea de a doua luna, nu plateste nici prima, nici a doua luna.
O astfel de cerere trebuie depusa inainte de a lipsi din locuinta sau dupa la 20 zile dupa ce s-a intors si proprietarul si-a adus aminte ca nu a facut cerere? Un propr nu intelege ca inainte de eveniment se redacteaza cererea.

Alte discuții în legătură

Penalizari andyc25 andyc25 Buna ziua, Am rugamintea de a-mi spune care este procentul care se aplica in cazul neachitarii intretinerii si dupa cate zile se aplica? Doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Intretinere simona_82 simona_82 am cumparat un apt.pe 24 dec. anul trecut iar pe 10 ian. 2010 m-am mutat in el cand mi-a venit intretinerea pe luna ianuarie pentru 2 persoane a fost de 82 de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere cerere scoatere de la intretinere teo30967 teo30967 ma puteti ajuta cu un articol din legea 230 sau hotararea 1588/2007 cu privire la termenul de depunere a cererii de scoatere de la intretinere ? stiu ca 15 ... (vezi toată discuția)