avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Activitate razvanmsk

Activitate razvanmsk

Sunt proprietarul
liamic43 a scris:

Deoarece nimeni nu are voie să-și facă dreptate singur, soluția cu excavatorul iese din discuție. Dar se poate face o sesizare la primărie prin care solicitați serviciului de urbanism să constate că pe terenul d-voastră a fost ridicată o construcție de către......., în lipsa și fără acordul d-voastră. Solicitați direct demolarea acelei construcții deoarece nu se poate să intre în legalitate, neavând acordul d-voastră.
Pe de altă parte, poate acea construcție să aibă autorizație de construire,dată de primărie -care este regimul proprietății -sunteți coproprietare sau aveți fiecare partea ei de proprietate?r

Bună seara! În urma cadastrului realizat săptămâna trecută reiese c vecina a construit gardul intrând pe terenul meu și luându-mi 700mp. Ce trebuie sa fac, care ar fii pașii de urmat?
Buna ziua. Am si eu o intrebare in perioada 07.01.2015-30.03.2015 am lucrat la o firma care sa inchis. Si acum imi este necesar de la o adeverinta de la primarie completeta de angajator.Cine poate sa o completeze sau de unde pot lua un document care sa ateste ca am lucrat la aceea firma si ca s-au platit toate taxele mele catre stat.De la ITM nu mai pot scoate aceste documente pentru ca am fost si din 2011 nu mai elibereaza apsolut nimic#-o. si nu stiu cui se ma adresez