avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ionutadriandragut

Activitate ionutadriandragut

Răspuns la discuția Demisie fara preaviz.
Si daca la mine pe contrcay sunt pe functia de agent vanzari ]e care mam angajat acum 2 ani, iar dupa 1 an ma avansat pe tehnic dar functia in contract nu a modificato prin act aditional, un alt coleg care este tot pw tehnic are functia de tehnician in contract.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz.
Scrie 20 de zile lucratoare, dar mai scrie in contrcat ca daca eu sau angajatorul nu respecta conyractul imi pot da demisia fara preaviz.
Buna ziua mi-am dat demisia, angajatorul mi-a spus sa stau 2 saptamani in preaviz, dupa ca i-sa comunicat de la Bucuresti sa stau 20 de zile lucratoare. Eu contractul il am pe functia agent vanzari, acum 1 an ma avansat pe functia de tehnician dar contractul nu mi-la modificat, in cazu asta se poate aplica legea ca angajatorul nu si-a indeplinit conditiile din contract si sa plec fara preaviz? Multumesc frumos.
Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut reclamatie la ANPC, ANCOM dar am primit raspuns in favoarea lor, acum mai noi mi-a aparut pe factura recent emisa 2 sms catre un numar de fix din india, eu nu am trimis asemenea sms, nici nu am sunat, am facut sesizare la ei dar inca nu mi-au raspus, imi raspund doar ca fac verificari, eu vreau sa-mi anuleze periaoda contarctuala sa ma pot porta in alta retea, dar ei imi cer 900 ron sa-mi anuleze perioara contractuala, 300 ron pentru banda folosita timp de 1 an, 300 ron telefon care este stricat dupa 1 an si mi-au anulat garantia, si inca 300 ron taxa de activare si materiale folosite. Ce pot face sa pot renunta la ei sa ma pot porta in reteaua initiala de unde m-am portat la ei.

Multumesc frumos si astept raspunsul Dumneavoastra,
Am o sesizare la rds de pe data de 15 septembrie cu privire la semnal in unele zone unde nu am semnal ei nu mi-au raspuns nici in ziua de azi sun la ei si imi spun ca nu au raspuna sa-mi dea am facut si reclamatie la anpc pe data de 25 septembrie. Ce trebuie sa mai fac sa pot renunta la abonament sa-mi anuleze perioada contractuala sa ma pot porta in alta retea? Ei ma pun sa achit 50 ron taxa de abonament 250 ca am folosit reteau rds ai telefonu care e si accela tot la ei la garantie ca nu mai merge.
buna ziua angajatorul are dreptu sa ofere bonuri de 8,3 lei tinand cont ca minimu de bon este 9,5?
Buna ziua in urma anulari taxei de prima inmatriculare, daca in martie 2016 am platit taxa pentru prima inmatriculare o pot recupera? este vorba despre 1300 ron.

Multumesc.
buna ziua daca am platit luna trecut taxa de inmatriculare pentru un opel din 2004 euro 4 pot sa-mi primesc taxa inapoi?
multumesc
Răspuns la discuția Lege parcare in fata blocului
buna ziua am si eu nelamurire cu parcarile de la bloc? daca nu-mi iau loc de parcare adica sa platesc la primarie accea taxa pe an unde imi pot parca masina? sau daca merg in vizita la altcineva si au la fel parcarile rezervate unde imi pot parca masina, aceste lucruri nu sunt prevazute daca parchezi in locul altuia cheama politia si-mi da amente in aceste cazuri ce se poate face?
Răspuns la discuția Program de liniste intr-un bloc
buna ziua am si eu acceassi problema similara vecini de sub mine imi bat mereu in teava si imi spun ca dupa ora 22:30 nu se pot odihni deoarece eu am un baietel de 1 an si 8 luni si el se mai joaca cu jucarii le mai scapa din mana sau mai alearga. si mi-a spus vecini ca o sa mearga la politie ce sa fac in cazul asta este vorba de un copil de 1 an si 8 luni nu-l pot lega de calorifer sau sa-l tin sa nu se joace sa nu alerge, el inca este la lucru de a invata si este foarte curios.

Astept raspunsul Dumneavoastra, Multumesc frumos