avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu reteaua RDS Digi Mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu reteaua RDS Digi Mobil

Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut reclamatie la ANPC, ANCOM dar am primit raspuns in favoarea lor, acum mai noi mi-a aparut pe factura recent emisa 2 sms catre un numar de fix din india, eu nu am trimis asemenea sms, nici nu am sunat, am facut sesizare la ei dar inca nu mi-au raspus, imi raspund doar ca fac verificari, eu vreau sa-mi anuleze periaoda contarctuala sa ma pot porta in alta retea, dar ei imi cer 900 ron sa-mi anuleze perioara contractuala, 300 ron pentru banda folosita timp de 1 an, 300 ron telefon care este stricat dupa 1 an si mi-au anulat garantia, si inca 300 ron taxa de activare si materiale folosite. Ce pot face sa pot renunta la ei sa ma pot porta in reteaua initiala de unde m-am portat la ei.

Multumesc frumos si astept raspunsul Dumneavoastra,
Cel mai recent răspuns: ionutadriandragut , utilizator 20:14, 21 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Problema cu portarea unui numar VirgilCr VirgilCr Buna ziua, Am incheiat un contract cu vodafone pe data de 30 mai 2015 si am cerut portarea unui numar de telefon. Numarul nu sa portat si cei de la vodafone ... (vezi toată discuția)