avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate cirnu

Activitate cirnu

Discuție intrebare
Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele fostului proprietar se poate întâmpla ceva?Iar dac vreau s vand mașină care vor fi procedurile da a o scoate de la impozit?Multumesc.
Buna ziua,

Cum pot afla daca cumpar o masina sa vad daca are datorii catre stat
O zi buna.
Bună ziua ce se întâmplă dacă a cumpărat mașină de la proprietar acum 2 luni s nu am inscriso în termen de 30 de zile? Multumesc.
Răspuns la discuția Cine este vinovatul?
si cum pe noi cei de la primarie ne-au pus sa achitam mai mult la impozit pentru ca eu au gresit !
ce putem face in acest caz?
mutumim.
Buna ziua,

Tatal sotului meu a decedat in 1998, iar in 2000 sa dat legea ca cei care au avut paduri pot veni la primarie sa faca o cerere pt a isi primi padurea inapoi.Cum sotul meu era mostenitor dupa decesul tatalui el nu a stiut de treaba asta,iar cei de la primarie nici nu iau trimis vreo informare precum ca ar trebui sa vina sa faca cerere pt a isi dobandi padurea in locul tataului decedat.
Intrebarea mea este cine este de vina cei de la primarie ca nu la anuntat pe fiul tatalui decedat sau nu au nici o legatura cu asta?
In schimb unchiul care era al doilea mostenitor a stiut de treaba cu paduriile si sa dus la primarie si si-a facut cerere si a primit un hectar de padure, iar noi cand ne duceam sa platim impozitu plateam si padurea unchiului pt ca asa ne puneau cei de la primarie,pana am descoperit noi si nu am mai platit dupa aceea.
Ce putem face in asemnenea cazuri?
Multumim.