avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate mariabad

Activitate mariabad

Buna ziua,
Demisia presedintelui unui ONG catre cine se adreseaza? Catre adunarea generala a ONG-ului? Multumesc!
Cum se procedeaza pentru a rezilia contractul de comodat pentru un ONG? Multumesc!
va multumesc! Craciun fericit si binecuvantat!
va multumesc! Craciun fericit si binecuvantat!
Multumesc! Biserica are acum nevoie sa plateasca proiectul tehnic pt consolidare,renovare.Poate fi considerata donatia pt consolidarea bisericii? Multumesc!
Un ONG care are printre obiective si "Acordarea de sprijin pentru lucrările de construcţii, consolidare, reabilitare şi restaurare a lăcaşelor de cult",
poate face donatii unei biserici?
Pe hotarul dintre proprietati este un nuc.Vecinul a inclus nucul in curtea sa. Distanta de la nuc la casa mea este de 0,5-1m.Deoarece radacinile nucului afecteaza fundatia casei,am rugat vecinul sa taie nucul.Dar acesta nu vrea sa-l taie.Care este distanta minima admisa fata de cladire a unui nuc?
Cum ar trebui sa procedez pentru ca nucul sa fie taiat?
Va multumesc!
Va multumesc!nAs avea rugamintea sa mi raspundeti si lnTrebuie un act aditional la Statut (in care apar noii membri +membrul fondator ramas) si unul la Actul constitutiv (in care se modifica art 1,precizand ca 2 membrii fondatori se retrag ,iar membrii asociatiei sunt acum.......!,x,t)?nSau doar modificarea Art care precizeaza Componenta Consilului Director(care automat este altul)?nnIn Registrul Asociatiilor de la Judecatorie,apar ca retrasi cei 2 membrii si aderarea a alti 2-3 membrii(nominal)?
Un ONG are 3 membri.Isi depun cerere de retragere 2 .Ce demersuri trebuie sa fie facute?