avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezilierea contractului de comodat pentru un ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezilierea contractului de comodat pentru un ONG?

Cum se procedeaza pentru a rezilia contractul de comodat pentru un ONG? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 16:51, 20 Septembrie 2022
Buna ziua, conditiile de reziliere sunt cele prevazute in primul rand in contractul de comodat in completare cu cele legale, in principiu prin acordul partilor sau la initiativa uneia dintre ele pentru nerespectarea unei obligatii contractuale.
Notificati celeilalte parti rezilierea pentru incalcarea grava sau repetata a obligatiilor contractuale..... nu e nimic altfel pentru ONG decat pentru contracte de comodat in care parte sunt alte tipuri de persoane.... atentie la prevederile din contract, daca exista, care eventual precizeaza ca tip sau numar de incalcari sunt considerate suficient de grave sau repetate ca sa poata atrage aceasta sanctiune a rezilierii unilaterale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere virgil1971 virgil1971 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Un prestator de servicii nu-si achita obligatiile contractuale fata de beneficiar. Contractul ... (vezi toată discuția)