avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate chris_profu

Activitate chris_profu

Buna ziua. În blocul în care locuiesc, pe fiecare palier exista o anexă (din construcție). La un moment dat, fiecare locatar de pe palier mai depozitam câte ceva în acea anexă, dar unul dintre vecini a înlocuit yala, și refuză sa ne mai permită accesul (în momentul actual, cam de 4-5 ani, este singurul care are depozitate multe lucruri în anexă). În ciuda faptului că l-am rugat să ne permită accesul și nouă, celorlalți locatari de pe palier, refuză cu îndârjire. Întrebarea mea este dacă îl putem obliga cumva (am discutat și cu șeful de asociație, dar lucrurile au rămas la fel)
Răspuns la discuția Nelamurire cheltuieli asociatie
Din cate imi aduc aminte, sefa de asociatie s-a ocupat de incredintarea lucrarii(unei firme cu care si-a renovat si apartamentul personal) si a platit din banii ei, dar am sa ma documentez la asociatie si am sa revin. Va multumesc!
In 2010 seful de asociatie a decis igienizarea casei scarii(fara a exista un tabel semnat de locatarii scarii si fara a informa asupra cotei parte a fiecaruia). Dupa efectuarea lucrarii de igienizare, a aparut nota de plata, adica aproximativ 800 RON pentru fiecare apartament(suma care personal mi se pare imensa pentru un varuit si vopsit, plus o usa la intrare). Acum a postat un tabel al rusinii(asa l-a intitulat) afisat la avizier, care contine numele locatarilor care nu au platit suma ceruta. Intrebarile mele sunt:1.Avea dreptul de afisare a acestui tabel? 2.Sunt obligat sa achit aceasta suma in ciuda faptului ca nu s-a semnat nimic? Va multumesc anticipat!
multumesc frumos!
se retine impozit pe salariu(nu pensie)pentru o persoana cu handicap?