avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate rona1958

Activitate rona1958

Răspuns la discuția Datorie recunoscuta de parat
s a terminat cu FOARTE BINE !!:thumbup::yeah:
Răspuns la discuția Datorie recunoscuta de parat
aveti dreptate...piritii nu s au prezentat aproape la nicun termen si nu au depus absolut nimic la dosar ci numai documentul prin care au recunoscut...astept ...#-o:foottap:
Răspuns la discuția Datorie recunoscuta de parat
a ramas in pronuntare . am itrebat daca poate instanta poate refuza a i obliga la plata ace au recunoscut
ok
Am chemat in judecata pentru drept de folosinta abuziv casa si teren . La un moment dat am gasit la dosar o precizare depusa de piriti , prin care acestia recunosc suma ceruta de mine , in totalitate . Ei scriu acolo faptul ca sunt de acord cu suma ceruta de catre mine ca si daune , asa cum am cerut in chemarea in judecata . Dup[a asta piritii nu s au mai prezentat chiar daca judecatorul i a chemat expres . In aceste conditii , judecatorul imi acorda suma ceruta si recunoscuta de catre acestia ? Poate respinge actiunea chiar daca acestia au recunoscut suma in scris si depus cu mina lor la registratura judecatoriei ?
Pot cere reviziurea unei hotariri ce nu a fost supuse apelului . Am descoperit ca mi s a atribuit un teren ce nu are la baza un act de vinzare cumparare .
nu:)
nu este PROMISIUNE ok ...am inteles
In cazul in care am descoperit faptul ca instanta a atribuit mi a atribuit un teren fara a avea la baza act de vinzare cumparare , ci numai o tranzactie ce nu a fost definitivata prin act autentic , ce mai pot face ??