avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate catalinmariusmarin

Activitate catalinmariusmarin

Bună ziua, dacă întocmesc notificare prin executor judecatoresc exista vreun termen în care sa îmi răspundă sau îl precizez eu în notificare?
Mulțumesc.
În executare este menționat faptul ca executarea are loc pana la plata creanțelor vechi si continuarea executării pana la implinirea vârstei de 18 ani a copilului. In baza cărui temei pot totuși sa contest executarea pana la implinirea vârstei de 18 ani a copilului?
După partaj eu si fosta soție am hotărât ca apartamentul sa il lăsăm pe numele fetitei cu clauza de abitatie pentru noi, pana la varsta de 18 ani a fetitei. In urma intelegerii a rămas ca de apartament sa se ocupe mama pentru inchiriere iar banii sa fie virați intr-un cont al fetitei cu consimțământul nostru in fata autorității tutelare. Apartamentul este inchiriat insa nu stiu daca e depusa nici o declarație de venit la anaf si cred ca este inchiriat la negru si banii nu ajung unde trebuie. Cum pot sa procedez sa ma asigur ca acei bani merg in contul fetitei?
Bună ziua, pentru un copil de 9 ani plătesc pensia alimentara de la 2500 RON in sus in funcție de luna deoarece se ia in calcul tot venitul obtinut(ore suplimentare, bonuri de masa, ore noapte, bonusuri)
Am fost executat silit pentru pensie alimentara insa am achitat diferențele de sume care au reieșit din calcule insa s-a menționat in executare sa rămână in continuare executarea pana la implinirea vârstei copilului de 18 ani. Pot contesta după 3 ani aceasta executare sa fie ridicata?
Bună ziua, se poate depune micșorarea pensiei alimentare in situația in care datoriile la banca + pensia alimentara este mai mare decât venitul care imi rămâne din salariu? Sau mai clar venitul meu este sub 50% din salariul net dacă scad pensia alimentara si datoriile la banca.
Buna ziua,
Daca doresc sa renunt la partaj la jumatatea mea din apartament pentru copil cu clauza de uzufruct viager sau tutorele lui pe aceasta parte de apartament mama copilului imi mai poate cere mie sa o despagubesc pe jumatatea ei?
Buna ziua,
In calculul pensiei alimentare intra si CM, bonus anual daca firma doreste sa il dea, ore suplimentare, ore noapte?
In cei 25% din venitul net de ce intra orele suplimentare/prime/ore weekend in conditiile in care nu sunt venituri fixe?
Răspuns la discuția Uzufruct viager
Apartamentul se poate vinde la licitatie daca are clauza de uzufruct viager si impartirea banilor?