buna seara.....am si eu o rugaminte, imi trebuie si mie un model de cerere de chemare in judecata pt radierea unui autoturism....in data de 28.12.2012am vandut in autoturism marca opel cu acte cu tot pt ca era lovit si ca sa ma scap de el am dat si cartea din greseala...masina s-a plimbat pe la mai multe persoane....in data de 08.08.2013 am fost sunat de catre o persoana ca vrea sa inscrie si sa ii dau certificat fiscal...am mers la taxe si impozite si am luat fiscal si tot odata amsi scazut/o de la impozit..cel din urma a vandut masina fara sa o inscrie pe numele lui dar a venit la mine cu noul proprietar, cu care in data de 03.10.2014 am incheiat in contract de comodat valabil pana in 02.10.2017....in luna septembrie a.c. am fost sunat de persoana cu care aveam incheiat contractul si mi-a zis ca a vandut masina pe motiv ca a inceput sa bage bani in ea si nu isi permite....masina de cand a fost vanduta de persoana cu care aveam contractul a mai avut 3 prop. in prezent fiind pusa pe net la vanzare
P.S. 1.am nevoie de un model de cerere
2. pe cine trebuie sa chem in judecata?
3. de ce acte as avea nevoie?
mentionez ca eu nu mai domiciliez la adresa la care este trecuta masina