As dori daca se poate sa ma ajute un avocat cu un model de << Cerere de chemare in judecata << pt radiere unui autovehicul. Deci am nevoie pt instantza deoarece eu am vandut un autoturism cuiva si acea persoana nu a venit la radiere. Greseala mea ca iam dat toate actele. Eu am doar actele: contract vanzare cumparare, copie dupa civ si dupa talon.
Daca se poate sa ma ajutatzi cu un model de cerere as fi recunoscator ca deja au trecut 2 ani de cand am vandut autoturismu.... si au intervenit multe probleme... taxe, impozite,amenziX-( Va multzumesc.
Subsemnatul [.....], domiciliat in [....], in calitate de reclamant, in conformitate cu dispozitiile art. 112 Cod Pr. Civ. raportat la dispozitiile art. 1073 si 1294 Cod Civil Roman, chem in judecata pe numitul [....], domiciliat in [.....], in calitate de parat, pentru ca, prin hotararea ce o veti pronunta, sa pronuntati o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de contract de vanzare cumparare a auto... [.....].
Obiectul actiunii [....]( trebuie precizat in concret, iar daca este vorba despre o actiune cu caracter patrimonial, trebuie aratata si valoarea acestuia ). Solicit, de asemenea, obligarea paratului la plata cheltuielilor de judecata pentru acest proces.
Motivele actiunii :
In fapt, arat ca [....] ( se arata imprejurarile faptice care constituie izvorul material al pretentiilor reclamantului ).
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 1073 si urmat. Cod Civil Roman si art. 1294 Cod Civil
Dovada actiunii inteleg sa o fac cu : acte ( trebuie enumerate si depuse copii de pe acestea ), martori, eventual interogatoriul paratului
Depun actiunea si actele de care am facut vorbire in [...]exemplare, unul pentru instanta si [....]pentru a fi comunicate paratului ( paratilor ) o data cu citatia. De asemenea anexez chitanta nr [...] reprezentand taxa de timbru, si timbrul judiciar in valoare de [...] .
Data[...]
Semnatura[....]
Domnului Presedinte al ( Judecatatoriei,[.....]
Doresc sa stiu ce trebuie complectat in locul punctat si daca este bun formularul. Va multumesc.
Va Rog ajutatzi cat de repede posibil ca am nevoie mare sa depun maine la instantza cererea.
Buna ziua ,as dori ma ajute si pe mine un avocat cu sa formulez o<< Cerere de chemare in judecata << pt. eliberare unui Certificat de atestare fiscala auto primarie .Mentionez ca persoana de la care am luat masina ,nu doreste sa-mi elibereze de la primarie certificatul de atestare fiscala auto pe motivul ca are datorii ,masina este inmatriculata pe RO si am cumparato anul trecut in octombrie, unde Legea nr. 9/2012 era suspendata,iar acum sar putea sa platesc taxa .Cu toata stima ,EDY
buna seara.....am si eu o rugaminte, imi trebuie si mie un model de cerere de chemare in judecata pt radierea unui autoturism....in data de 28.12.2012am vandut in autoturism marca opel cu acte cu tot pt ca era lovit si ca sa ma scap de el am dat si cartea din greseala...masina s-a plimbat pe la mai multe persoane....in data de 08.08.2013 am fost sunat de catre o persoana ca vrea sa inscrie si sa ii dau certificat fiscal...am mers la taxe si impozite si am luat fiscal si tot odata amsi scazut/o de la impozit..cel din urma a vandut masina fara sa o inscrie pe numele lui dar a venit la mine cu noul proprietar, cu care in data de 03.10.2014 am incheiat in contract de comodat valabil pana in 02.10.2017....in luna septembrie a.c. am fost sunat de persoana cu care aveam incheiat contractul si mi-a zis ca a vandut masina pe motiv ca a inceput sa bage bani in ea si nu isi permite....masina de cand a fost vanduta de persoana cu care aveam contractul a mai avut 3 prop. in prezent fiind pusa pe net la vanzare
P.S. 1.am nevoie de un model de cerere
2. pe cine trebuie sa chem in judecata?
3. de ce acte as avea nevoie?
mentionez ca eu nu mai domiciliez la adresa la care este trecuta masina
Bună ziua cine ma poate ajuta cu o cerere către judecătorie pentru a obține radierea unui autoturism, care nu mai este în funcțiune menționez ca am datorii la primărie și nu vrea sa mi-o radieze Lenuta 22 a scris: