avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Activitate rako

Activitate rako

Multumesc pentru raspuns. Este bine de stiut pe viitor.
Daca e legal sa filmezi o neregula de ce devin recalcitranti paznicii? Au voie sa te agreseze?
Dar legal ai voie sau nu sa filmezi in magazin un raft pe care sunt expuse spre vanzare produse cu viermi?
Buna seara.,

Hypermarketul e spatiu privat sau si public atata timp cat usa e deschisa publicului larg? Daca vand produse cu viermi si ai intentia de a filma au voie sa te imbranceasca cu intentia de a te scoate afara invocand ca e spatiu privat? Rog articol de lege in care spune clar ca ai voie sa filmezi atata timp cat iti pune sanatatea in pericol.
Multumesc anticipat.
O seara frumoasa.

Buna ziua.
Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. In momentul in care am vrut sa ne incadastram, am aflat cu stupoare de la cadastru ca 270 mp se intersectează cu ai unei rude care S a incadastrat mai de mult si ne a luat acei 270 mp. Precizez ca noi am plătit impozit pe toți mp inclusiv Pt cei 270 mp . Ne a sfătuit cel care a făcut măsurătorile , ca sa grăbim intabularea casei sa mergem la notar, sa semnam ca vrem sa ne intabulăm restul pamântului , iar acei 270 mp sa declaram ca sunt cu probleme urmând sa deschidem proces când ne hotărâm sa i revendicam , spunând ca putem in orice clipa sa deschidem proces , doar ca durează mult si e mai bine sa ne intabulăm casa si restul terenului .Întrebarea mea este : dacă s a semnat actul acela la notar , mai avem șanse sa recuperam terenul de 270 mp ?
Discuție teren
Buna seara.

Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. Cand am fost la cadastru sa intabulam si casa, am aflat cu stupoare ca din terenul nostru, 300 m2 se suprapun pe parcela unei rude.
1. Care e modalitatea cea mai scurta de a remedia situatia in cazul in care nu se poate rezolva pe cale amiabila?
2. Care este termenul limita de a se redeschide procesul de succesiune?