Hypermarketul e spatiu privat sau si public atata timp cat usa e deschisa publicului larg? Daca vand produse cu viermi si ai intentia de a filma au voie sa te imbranceasca cu intentia de a te scoate afara invocand ca e spatiu privat? Rog articol de lege in care spune clar ca ai voie sa filmezi atata timp cat iti pune sanatatea in pericol.
Multumesc anticipat.
O seara frumoasa.
Buna ziua.
Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. In momentul in care am vrut sa ne incadastram, am aflat cu stupoare de la cadastru ca 270 mp se intersectează cu ai unei rude care S a incadastrat mai de mult si ne a luat acei 270 mp. Precizez ca noi am plătit impozit pe toți mp inclusiv Pt cei 270 mp . Ne a sfătuit cel care a făcut măsurătorile , ca sa grăbim intabularea casei sa mergem la notar, sa semnam ca vrem sa ne intabulăm restul pamântului , iar acei 270 mp sa declaram ca sunt cu probleme urmând sa deschidem proces când ne hotărâm sa i revendicam , spunând ca putem in orice clipa sa deschidem proces , doar ca durează mult si e mai bine sa ne intabulăm casa si restul terenului .Întrebarea mea este : dacă s a semnat actul acela la notar , mai avem șanse sa recuperam terenul de 270 mp ?
Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. Cand am fost la cadastru sa intabulam si casa, am aflat cu stupoare ca din terenul nostru, 300 m2 se suprapun pe parcela unei rude.
1. Care e modalitatea cea mai scurta de a remedia situatia in cazul in care nu se poate rezolva pe cale amiabila?
2. Care este termenul limita de a se redeschide procesul de succesiune?