Sincer sa fiu de martor nu stiam , am aflat dupa ce l-am dus la garantie . Tipul de acolo a zis ca sunt sanse foarte mici sa mi-l repare . Capacul a fost inchis etans , si mai ales ca te avertizeaza de cateva ori daca chiar nu este inchis perfect , si da , telefonul este IP67 ! :)
Sper sa se rezolve cumva , iar daca nu vreau sa fac o sesizare , insa nu stiu procedurile , unde trebuie facut , cum .. speram sa ma ajute cineva ! O zi faina
Buna ziua , am intampinat aceeasi problema , l-am bagat in apa si a cedat . A rezolvat cineva problema asta ? Ca nu stiu unde sa apelez sau ce sa fac , multumesc anticipat !
Buna seara ! In urma cu luni am achizitionat un telefon de la emag , care precizez , este rezistent la apa si praf ! In urma cu 2 zile am vrut sa-i fac un test , am bagat telefonul intr-un bol de apa , insa telefonul a cedat si s-a stricat instant . Am fost la emag cu telefonul si garantia , iar eu mi-au spus ca nu se poate repara pentru ca e vina mea , dar nu vad care ar fi vina mea.. atata timp cat telefonul poate rezista la apa , eu bagandu-l in bol aproximativ 30 de secunde a cedat , nu cred ca ar fi tocmai vina mea . Si as vrea sa stiu daca pot face o sesizare in privinta asta , si cum anume se procedeaza , fiindca e prima data cand fac asta ! Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta !