avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate lidero

Activitate lidero

Care este termenul de valabilitate pentru Taxa judiciara de timbru ? Daca a fost achitata in anul 2015 (si nu a fost utilizata), mai este valabila in 2016 ? Multumesc.
Am semnat la sosire si la plecare, in fiecare zi.
Cum pot contesta faptul ca am fost pontat cu un numar de ore nemotivate, in conditiile in care firma nu dispune de un sistem de pontare electronic (ex.: cu cartela) si (din cate stiu) nici de camere de luat vederi, mijloace prin care s-ar putea dovedi ora la care am intrat/iesit din unitate? La biroul Personal mi s-a comunicat ca asa a decis directorul, fara sa mi se dea vreun document. Mentionez ca nu este prima data cand mi se intampla acest lucru. In realitate, aceste lucruri sunt razbunari ale directorului determinate de activitatea mea sindicala. Evident, directorul poate oricand sa ceara unor subordonati servili sa dea delaratii false care sa-i sustina decizia. Dar, sunt acestea suficiente?
In cazul in care depun o plangere penala pentru abuz in serviciu, impotriva conducerii firmei in care lucrez, iar in urma procesului instanta considera ca nu sunt suficiente probe, ce consecinte poate avea acest lucru asupra persoanei mele ? Instanta de judecata poate decide (la solicitarea partii adverse) plata unor cheltuieli de judecata catre conducerea firmei ? Mentionez ca sunt lider de sindicat si plangerea se refera la amenintari, presiuni, discriminari salariale exercitate de conducerea firmei asupra membrilor de sindicat si asupra mea personala. Va multumesc.