avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... valabilitate taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

valabilitate taxa judiciara de timbru

Care este termenul de valabilitate pentru Taxa judiciara de timbru ? Daca a fost achitata in anul 2015 (si nu a fost utilizata), mai este valabila in 2016 ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crististroe2009@gmail.com , utilizator 08:21, 10 Ianuarie 2024
Conform dispoz. art. 45 alin. 3 din O.U.G. nr. 80/2013:
Dreptul de a solicita restituirea poate fi exercitat în termen de un an de la data naşterii sale.
Daca ati achitat taxa de timbru in anul 2015 si nu ati folosit-o, puteti solicita restituirea in termen de 1 an de la data achitarii.;)
Dacă am plătit taxa de timbru la sfirsitul anului 2023 și nu am deschis acțiune , o pot folosi acum ? Multumesc pt răspuns !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu siguranta da

Crististroe2009@gmail.com a scris:

Dacă am plătit taxa de timbru la sfirsitul anului 2023 și nu am deschis acțiune , o pot folosi acum ? Multumesc pt răspuns !

Va Multumesc mult , succes in activitate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen valabilitate taxa timbru catinf catinf Buna ziua, O taxa de timbru a fost platita pentru o actiune care a fost dezinvestita pentru nerespectarea art.150 ncpc. In cazul in care nu se face cerere de ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã nr. 80/2013. taxele judiciare pentru recurs împotriva hotãrârii pronunþate într-o cauzã având ca obiect divorþ elena20a elena20a Buna tuturor, A aparut : http://www.dreptonline.ro/legislatie/oug_80_2013_taxele_judiciare_de_timbru_ordonanta_de_urgenta_80_2013.php In conditiile ... (vezi toată discuția)