avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consecinte depunere plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

consecinte depunere plangere penala

In cazul in care depun o plangere penala pentru abuz in serviciu, impotriva conducerii firmei in care lucrez, iar in urma procesului instanta considera ca nu sunt suficiente probe, ce consecinte poate avea acest lucru asupra persoanei mele ? Instanta de judecata poate decide (la solicitarea partii adverse) plata unor cheltuieli de judecata catre conducerea firmei ? Mentionez ca sunt lider de sindicat si plangerea se refera la amenintari, presiuni, discriminari salariale exercitate de conducerea firmei asupra membrilor de sindicat si asupra mea personala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:53, 8 Ianuarie 2016
Da, va poate obliga la plata cheltuielilor de judecata daca se ajunge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare vasral vasral Sunt membru de sindicat cu cotizatia platita la zi. Au fost date cadourile de Craciun, dar eu am fost exclus,fara un motiv anume. Banuiesc ca datorita unui ... (vezi toată discuția)
Atributii lider de sindicat BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ in baza careuia functioneaza un sindicat. Cum se aleg reprezentantii salariatilor si liderul de ... (vezi toată discuția)
Corect nu este, dar legal? arlette arlette buna ziua intr-o unitate cu 40 salariati,are loc(cu o intarziere de o luna!),alegerea reprezentantului salariatilor.Fostul reprezentant,profitand de o sedinta ... (vezi toată discuția)