avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Cdefghi

Activitate Cdefghi

Multumesc pentru raspuns!
Nu, sunt profesor. Daca nu pot fi prezent, pot imputernici pe cineva care sa actioneze in numele meu in situatiile de mai sus?
Buna ziua! Lucrez in invatamant. As vrea sa stiu daca pot imputernici pe cineva care sa participe la o sedinta de restrangere de activitate, care sa mearga la scoala sau la inspectorat sa depuna un dosar in numele meu? Sau sa participe la o sedinta publica la inspectorat.
Multumesc!
Multumesc!
Buna dimineata! As vrea sa intreb daca pot face ceva in legatura cu o colega care de aproximativ 2 ani imprastie minciuni in legatura cu mine la locul de munca. Am obosit si chiar nu stiu cum sa procedez. Nu are nicio dovada pentru ceea ce afirma. Nu e normal sa faci asa ceva fara nicio consecinta.
Multumesc!
Răspuns la discuția inundatie apartament
Multumesc mult pentru raspuns. Parintii mei au ajuns la capatul rabdarii. Intre timp, a fost iar inundatie.
Buna ziua. In decursul unui an si cateva luni apartamentul parintilor mei a fost inundat de 3 ori de vecina care sta deasupra. S-au facut doar cârpeli, reparatiile nu au tinut si locatara refuza sa plateasca si sa rezolve definitiv problema. Noi am luat plangerile facute la asociatie( copiile xerox) si mergem la firma de asigurari. In acest caz daunele sunt platite si de firma de asiguarari si de persoana respectiva sau DOAR de catre firma de asigurari? Este bine cum am procedat? Ce am mai putea face? Intr-un rand au mai fost afectati si alti vecini din cauza doamnei, nu doar parintii mei. Multumesc!
Daca sunt probleme cu sangele pe care il donezi ( esti suspect de vreo boala) , esti anuntat? Din pacate, eu am ignorat vreo 2 luni sa ma duc sa iau rezulatele. Multumesc
Buna seara,
Parintii mei ar vrea sa mai cumpere un apartament. Au gasit unul care le place dar proprietarii au facut un credit pentru a-l achizitiona. Am inteles ca mai au 4 ani pana sa termine ratele. Care este procedura in acest caz? O parte din suma pe care o cer ei o dam bancii si o parte le revine lor? Daca e asa, suma pe care ei o mai au de platit catre banca nu se poate plati toata odata? Alte informatii nu am deocamdata pentru ca de-abia au vizionat apartamentul. Multumesc
Buna ziua! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati sa mi-o clarific. Incepand cu 1 septembrie 2017 am facut 14 ani vechime in invatamant si in consecinta urma sa trec la o alta treapta de salarizare. De la scoala mi s-a spus ca raman cu acelasi salariu pana la 1 sept. 2018 cand fac 15 ani vechime dupa noua lege. Zilele acestea am citit ca salariul ramanea acelasi pana la 1 ianuarie 2018. Trebuia sa trec la noua treapta din 1 ianuarie ? Multumesc