avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Lucrez in invatamant. As vrea sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Lucrez in invatamant. As vrea sa stiu daca pot imputernici ...

Buna ziua! Lucrez in invatamant. As vrea sa stiu daca pot imputernici pe cineva care sa participe la o sedinta de restrangere de activitate, care sa mearga la scoala sau la inspectorat sa depuna un dosar in numele meu? Sau sa participe la o sedinta publica la inspectorat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cdefghi , utilizator 17:37, 7 Iulie 2025
In calitate de ce? Faceti parte din conducerea unui sindicat/ unitati de invatamant?
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu, sunt profesor. Daca nu pot fi prezent, pot imputernici pe cineva care sa actioneze in numele meu in situatiile de mai sus?
sa depuna un dosar in numele dvs sau sa participe la o sedinta publica, se poate .... dar la o sedinta de restrangere, nu cred.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am participat conform metodologiei la ședința de ... 198123 198123 Bună ziua! Am participat conform metodologiei la ședința de restrangere de activitate, conform metodologiei anul acesta, eu venind de pe catreda de ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate alexandruuuu alexandruuuu Buna ziua! Sunt profesor titular pe germana la o scoala. Un alt coleg este si el la fel. ambii am terminat studii de lunga durata de 4 ani germana-engleza. ... (vezi toată discuția)
Prevederea legală în baza căreia se poate adresa instanţei un reprezentant sindical care lucrează într-o unitate de învăţământ Gabriela  Pintea Gabriela Pintea O cunoştinţă a fost desemnat reprezentant al unei organizaţii sindicale în şcoala în care este profesor. În calitate de reprezentant sindical, a fost ... (vezi toată discuția)