avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate yoan03

Activitate yoan03

Buna ziua, la data de 16..04.2022, in jurul orelor 23, ma aflam la intrarea intr-un magazin, in dreptul meu a oprit o autospeciala de politie al carei sofer mi-a solicitat prin geamul deschis al masinii sa merg la auto personal,( auto personal care se afla la 50 m,era parcat regulamentar si avea la volan pe sotia mea), in vederea testarii cu aparatul drager. Aflandu-ma in spatele auto personal, agentul a adus autospeciala langa mine mi-a cerut date de identificare, si mi-a cerut sa suflu in aparat, acesta aratand o valoare de 0,18 mg/ litru, ulterior a intocmit un PV in care a notat ca am condus auto personal si in urma testarii cu aparatul drager a rezultat valoarea 0,18; amenda 9 pcte pt testare si 6 pcte pentru lipsa acte. Mi-a fost aratat PV, dupa care agentul a urcat in autospeciala si a plecat, dupa 10 zile am primit acasa pv. In PV exista 2 modificari vizibile referitor la ora incheierii pv si ora faptei ( din ora 22 a fost modificat in 23). Exista sanse de castig in instanta, avand in vedere faptul ca eu eram pieton la momentul solicitarii testarii iar PV are modificari vizibile cu privire la cele notate?
doresc ord 50/1990 republicat , varianta cu peste 200 de pozitii la anexa 2, yoannedelcu@yahoo.com
Răspuns la discuția scrisoarea MMPS 382/MB//2000
am nevoie de scrisoarea MMPS 382/MB/2000 pe adresa yoannedelcu@yahoo.com, multumesc anticipat!