avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Activitate thauzz

Activitate thauzz

Buna seara,
Am citit diferite discutii pe aceeasi tema, insa as avea o intrebare in completarea discutiilor:
In mai 2012 mi-a fost suspendat permisul pt o perioada de 90 de zile; dupa cum va dati seama, suntem in aprilie 2018 iar permisul nu a fost predat Serviciului rutier intrucat am fost plecat din tara 4 ani, iar la intoarcere mi-a fost furat portofelul cu tot cu acte( acte ce bineinteles nu le-am mai recuperat).
In aceasta perioada, am primit 2 instiintari acasa pentru predarea permisului, si am fost oprit de 4 sau 5 ori de catre polistii serviciului rutier, atat pe teritoriul tarii cat si in afara, primind atat avertismente, cat si amenzi.
MENTIONEZ CA LA FIECARE OPRIRE MI-A FOST VERIFICAT PERMISUL IN BAZA DE DATE SI NU APAREA CA FIIND SUSPENDAT, SAU CU VREO ALTA PROBLEMA!
Acum, fiind nevoit sa il preschimb si implicit sa ma prezint la SRPCIV, as dori sa stiu daca atat amenda din mai 2012, cat si suspendarea permisului, s-au prescris, sau incontinuare va trebui sa il ppredau, pt 120 de zile (90+30).???
Intreb fiindca il preschimb atat pentru faptul ca mi-a fost furat, cat si pentru prelungirea acestuia, iar la SRPCIV, am de completat o declaratie in care sunt intrebat daca am cunostinta de faptul ca permisul meu este suspendat.

Va multumesc anticipat

Buna ziua(sau seara dupa ora la care scriu acest mesaj).

In data de 01.02.2016, m-am decis dupa 14 ani de cartela pre-pay sa imi fac un abonament...dupa o discutie cu un reprezentant vanzari al companiei de telefonie, am ales un abonament de 20 Euro, la care, pe langa alte beneficii, am primit si un telefon gratuit.
Mi s-a cerut actul de identitate,o adresa de e-mail si dupa cateva minute, reprezentantul mi-a spus ca abonamentul meu este gata..In acel moment l-am intrebat daca nu imi arata contractul si daca nu trebuie cumva sa il si semnez!!!!???
Mi-a raspuns sec: "NU..cand veti mai veni pe la noi o sa vi-l printam si o sa-l semnati", moment in care m-a rugat sa semnez pe o "jucarie" electronica cum exista si in anumite sedii bancare.L-am intrebat pentru ce anume si mi-a spus ca pentru primirea telefonului.
La cateva zile dupa, primesc un e-mail cu felicitarile companiei pentru alegerea facuta si....CONTRACTUL.Contract ce la final avea ANEXATA(si se poate vedea cu ochiul liber), semnatura mea facuta pe acea tablie electronica.
Intrebarile mele sunt: E normal asa ceva?? Ma pot adresa OPC-ului pentru o astfek de problema?? Caci sincer...as vrea sa reziliez contractul si sa ma portez la o alta companie..(unde sper ca nu va fi la fel).

Multumesc anticipat