avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaIordache

Activitate IoanaIordache

Buna ziua,

Rugamintea mea se indreapta catre cei care au depus declaratia ITL-001 cu activitate la sediu, fara decontare de cheltuieli.
Imi puteti spune, va rog, cum este formulat contractul de comodat? Cum si ce se da in folosinta ca sa se poata incadra la aceasta situatie?

Nu am reusit deloc sa ma inteleg astazi cu notarul si nu am reusit sa rezolv problema.

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!
Multumesc pentru raspuns!
Sa inteleg ca se poate face cerere, la ONRC, pentru modificare activitatii, la terti, pentru caen 4791? CHiar daca acesta e unicul caen inregistrat.

Multumesc!
Bun, si ma bag si eu in discutie, in cazul in care in contractul de comodat e trecut "o camera" fara a se specifica ce camera, ce suprafata are, cum se procedeaza?
Functionarii imi cer evaluare. Activitatea mea e pe internet, nu decontez utilitati, de ce e nevoie de evaluare si plata marita?

Multumesc !
Răspuns la discuția Adaugare CAEN secundar II
Multumesc frumos!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In 2013 am deschis o II cu un sigur cod CAEN, comert prin internet si case de comenzi. Intre timp, mi-am extins activitatea si as dori sa pot participa la targurile de handmade, deci vanzare directa.
As putea sa adaug unul sau mai multe coduri caen secundare care sa-mi permita asta? Am inteles, ca fiind II, nu am nevoie neaparata de casa de marcata, putand elibera chitanta si factura de mana. Stiu corect?

Va multumesc frumos pentru orice indrumare! Am intrebat si la ONRC, dar nu am primit raspuns.