avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare CAEN secundar II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare CAEN secundar II

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In 2013 am deschis o II cu un sigur cod CAEN, comert prin internet si case de comenzi. Intre timp, mi-am extins activitatea si as dori sa pot participa la targurile de handmade, deci vanzare directa.
As putea sa adaug unul sau mai multe coduri caen secundare care sa-mi permita asta? Am inteles, ca fiind II, nu am nevoie neaparata de casa de marcata, putand elibera chitanta si factura de mana. Stiu corect?

Va multumesc frumos pentru orice indrumare! Am intrebat si la ONRC, dar nu am primit raspuns.
Cel mai recent răspuns: IoanaIordache , utilizator 19:06, 21 Martie 2016
Buna ziua,
Puteti adauga si alte coduri CAEN.
Obligativitatea casei de marcat nu tine de forma juridica aleasa de desfasurare a activitatii, ci de serviciile prestate. In cazul in care desfasurati o activitate care se adreseaza direct populatiei, nu unor pers jurid, atunci sunteti obligata sa detineti o casa de marcat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse lucrate manual - ce cerinte trebuie indeplinite? Roxie Roxie Buna ziua. Detin PFA pentru activitati de traducere si as dori sa adaug inca doua coduri caen pentru a putea vinde produsele lucrate manual de mine in cadrul ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)