avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate mro06

Activitate mro06

Discuție Cazier
Bună ziua, am și eu o întrebare. Vreau să îmi scot cazierul, pentru a mă angaja. Doar că...Am avut o problemă penală. Eu și procuroul am căzut de acord, ca eu, să plătesc o amenda penala. (Am făcut un acord de recunoașterea vinei). Amenda a fost plătită în termenul limită. Am fost să îmi scot cazierul iar doamna politist de acolo mi-a spus să vin peste câteva zile sa mi-l ridic. E posibil sa îmi apară în cazier "este înscris în cazier", sau.. tocmai de aceea mi-a spus să stau câteva zile... Să îmi verifice datele(cauza/reglementarea comportamentului/etc). Mulțumesc. Am nevoie de cazier pentru a mă angaja intr-o țară străină.
Buna ziua, am si eu o simpla intrebare.
Anul trecut, 2015, in august, am fost implicat intr-un accident minor ( doar pagube materiale ). Consumasem niste substante psihoactive, Politia Romana si-a facut datoria... am fost la INML, s-a adeverit ca am consumat respetivele "chestii", s-a deschis un dosar penal si..permisul suspendat pe intreaga durata a Dosarului. La cateva luni dupa, am fost oprit de catre Politia Rutiera... eu circuland fara permis.
Am ajuns la sectie.. acolo facandu-mi un alt dosar de urmarire penala. Toate bune si frumoase.. Dupa cateva luni de asteptat: primul dosar a iesit bine (s-a dispus clasarea cauzei pentru comiterea infractiunii de detinere de droguri de risc). Sa revin la a doua infractiune: EU nestiind ca permisul meu a fost suspendat pe durata intregului dosar, pur si simplu nu prea mai imi amintesc ziua accidentului.
Ce as putea face in legatura cu cel de-al doilea dosar?