avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate petrucelmare

Activitate petrucelmare

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu v-au luat banii, i-ati dat singura, asa spuneti pe la inceputul postarilor. sunteti singura vinovata, ati ales calea complicata in loc sa mergeti la un avocat care sa va invete care este procedura.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 385 C.civ - Încetarea regimului matrimonial

(1) În cazul divorţului, regimul matrimonial încetează între soţi la data introducerii cererii de divorţ.

(2) Cu toate acestea, oricare dintre soţi sau amândoi, împreună, în cazul divorţului prin acordul lor, pot cere instanţei de divorţ să constate că regimul matrimonial a încetat de la data separaţiei în fapt.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
domeniul este infiintat in pentru un an, la 31 octombrie 2023 in Illinois, statele unite de catre ALIBABA.COM SINGAPORE E-COMMERCE PRIVATE. dar are redirectarea permaneta catre IP dinamic. puteti sesiza la domainabuse@service.aliyun.com sau tel+86.95187. Sanse sunt minime sa recuperati banii. Trust index este 1%, are putini untilizatori dar cu bani :)
9 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este inacceptabil, trăim vremuri dificile! Păgubitul devine arogant fata de hotul ce l-a prejudiciat in loc sa fie înțelegător, eventual să îi dea și o recompensă ca pe viitor sa nu mai fure de la el.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana se termina divortul, cel mare devine major, deci nu va mai puteti ocupa de el dpdv juridic.
Da, poate face închisoare, vezi cazul bătrânei condamnată pentru nedeclarare a chiriei.
Faptele de evaziune fiscală (Legea nr. 241/2005) le fac toți cei care se sustrag, în linii mari, de la obligațiile pe care le impune legislația fiscală și se pedepsesc cu închisoarea de la doi la opt ani și interzicerea unor drepturi. Legea amintită nu prevede limite de la care fapta să fie considerată infracțiune, ci doar două limite diferite de la care pedeapsa devine mai grea, respectiv mult mai grea (una la 100.000 și una la 500.000 de euro).
Răspuns la discuția Metoda Loverboy
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca va ajuta, eu va pot da un numar de whatsapp unde este un grup facut de sotia unui amic care exact asta face, isi face amante pe social media. grupul are 32 de membre in acest moment. poate despre el e vorba si puneti la cale o actiune impreuna cu celelalte. el in acest moment este plecat cu cea de-a 33a in Ungaria dar revine.
Garanția de conformitate este de 24 luni conform legii 449/2003 aplicabilă când ați cumpărat produsul și cade în sarcina comerciantului, respectiv Dedeman. Garanția de 10 ani este oferita de producătorul Radox și împotriva lui trebuie sa vă îndreptați. E posibil că acea garanție să fie trecută pe certificatul de garanție sau pe un document atașat. Cel mai des acest tip de garanție se acorda prin înscrierea pe siteul producătorului sau la telefon și primiți o serie ce trebuie atașată certificatului de garanție obligatoriu. Dacă ați urmat acești pași, va îndreptați împotriva producătorului, daca nu, luați aminte pentru viitor, extragarantiile nu sunt implicite, sunt condiționate de înscrierea produsului in acea campanie promoțională.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu amenda e marea Dvs problema ci faptul ca sunteți naiva! Deosebit de naiva!
banuiesc ca dorinta dvs este de a recupera onorariul platit avocatului de la stat, nu de la avocat. ca si cum ati fi castigat procesul cu statul roman, anularea amenzii si recuperarea cheltuielilor de judecata.
eu nu stiu sa va raspund dar presupun ca asta va face mai clara cererea dvs. si veti primi un raspuns.