avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate tolomeidaniel

Activitate tolomeidaniel

Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are urmași deoarece a avut 2 fete bolnave care au murit dar pana sa moara acestea au fost îngrijite de o femeie care si- a însușit moștenirea după moartea lor noi nu avem nimic impotriva casa si bunurile ce le-a avut poate sa si le păstreze liniștit dar are 1 ha de teren extravilan care îl stăpânește tot ea cum am putea proceda sa intram in posesia pământului deoarece este bunicului soției și nu e prea placut sa vezi ca- l tine un străin și mai mult si la trecut și- rol la primărie.Astept un raspuns,va multumesc.
Răspuns la discuția concediere
Va multumesc.
Discuție concediere
Buna seara, sotia mea lucreaza intr-o societate privata de peste 20 de ani astazi a chemato patronul si i-a comunicat verbal ca nu mai are nevoie de serviciile ei si ca de luni sa nu mai vie la serviciu dar 2 saptamani pana la sfarsitul luni o va plati. Cum trebuie procedat in acest caz.Mentionez ca in acesti ani de activitate nu a avut nici-un fel de abatere cum ar fi,nemotivate,. c. m. c.f.s. samd. Va multumesc.
Discuție salarizare
Buna seara sunt muncitor calificat la un colegiu din Tg neamt si as vrea sa stiu daca beneficiem si noi personalul auxiliar de marirea salariala de 25% de la 1 ianuarie 2019.. Va multumesc.
Buna seara,ma numesc Tolomei Daniel si am primit recent o amenda de 580 lei in 15 zile am platit 290lei,dar am o nelamurie caci citind in lege spun asa ,, dacă agentul constatator vă aplică o amendă de 200 de lei, iar minimul prevăzut de lege este 100 de lei, dumneavoastră veți putea achita în termen de 15 zile calendaristice doar 50 de lei” intrebarea este eu nu trebuia sa platesc 145 lei?
Răspuns la discuția salarizare
Domnul. consilier eu v-am intrebat in invatamant cat e salariul brut realizat pt muncitor calificat I M gradatia 5.Va multumesc.
Răspuns la discuția salarizare
Astept un raspuns la intrebarea mea va multumesc
Discuție salarizare
Buna ziua sunt Tolomei Daniel muncitor calificat I M grdatia 5 in invatamant si as vrea sa stiu care trebuie sa fie salariul brut realizat deoarece am neclaritati in privinta asta
Răspuns la discuția salarizare
invatamant
Discuție salarizare
Buna ziua sunt Tolomei Daniel muncitor calificat I M grdatia 5 si as vrea sa stiu care trebuie sa fie salariul brut realizat deoarece am neclaritati in privinta asta