avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate cosbacau

Activitate cosbacau

Răspuns la discuția Impozit poker online
N-am intrebat la sectiunea care trebuie?Multumesc.
Răspuns la discuția Proprietate comuna, probleme
In concluzie, deoarece in instanta nu sunt sanse tot ce pot sa fac e sa fac o sesizare la primarie.Multumesc pentru raspuns.
Buna seara,

As dori sa intreb daca trebuie sa completez acte/platesc impozite la Anaf/Fisc in cazul in care joc pe un site de poker dar nu retrag bani. (castig sume de bani sau pierd doar in interiorul site-ului respectiv).

Multumesc,
O seara buna
Răspuns la discuția Proprietate comuna, probleme
Curtea este foarte mica (approx 4 x 6 m).Nu mai este loc de nimic atunci cand parcheaza masina. Inteleg ca nu pot face nimic nici cu tevile e care le-a tras in dreptul geamurlor fara acordul celorlalti coproprietari.E destul de dezamagitor.
Răspuns la discuția Proprietate comuna, probleme
Multumesc pentru raspunsuri.As dori sa se poata, dar unul este chirias la stat iar celalalt este un batran care nu deschide usa prea des si nu-l intereseaza.
Chiar nu stiu ce sa fac.E tensiune si in familia mea din cauza acestor probleme, cum e aceea ca copilul nu se poate juca pe-afara din cauza masinii....
Răspuns la discuția Proprietate comuna, probleme
Multumesc foarte mult!
Legat de cabluri si tevi prin spatiile comune/tehnice?Le-a facut deja.Unele dintre ele sunt urate cau aspect sau ingreuneaza circulatia.Tot la Primarie sau la ISC trebuie sa ma adresez?
De asemenea ce pot face cu masina pe care o parcheaza in curtea comuna,fara voia noastra desi sunt spatii de parcare afara?
Răspuns la discuția Proprietate comuna, probleme
Buna seara. Unele sunt lucrari proprii (tevi si cabluri pe care le trece prin spatiile comune).Ne-a informat insa ca va face o fantana in curte ( pe care tot el o ocupa cu masina proprie sustinand ca e a lui conform unor intelegeri cu alti proprietari) ,ca va sparge podul comun si doreste se mai faca o camera in suprafata proprie revenita de comun acord etc
Buna seara,

Am cateva nelamuriri si ma intrebam daca pot gasi ajutor pe acest forum.
Despre ce e vorba.
Stau intr-un apartament in casa si suntem patru proprietari.Deocamdata as vrea sa spun urmatoarele nelamuriri:
1.Unul dintre proprietari efectueaza diverse lucrari (tevi, cabluri electrice) in spatiile comune.
2.De asemenea ocupa curtea cu o masina fara a avea acordul celorlalti.
Precizez ca persoana in cauza lucreaza in avocatura, este foarte potenta material, pretinde ca a avut acordul meu verbal pentru unele mici modificari si ca, de asemenea, orice masura legala as lua nu face decat sa pierd bani prin instante.
Ceilalti doi proprietari sunt oameni in varsta si nu indraznesc sa zica nimic de frica sa nu-si piarda apartamentele in procese.

Intrebare: Ce as putea sa fac pentru a il face sa nu mai ocupe abuziv / efectueze lucrari in zonele comune si, daca e voba de un proces ce sanse as avea in fata unei asemenea persoane?
Multumesc si o seara buna.