avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate vladdoru

Activitate vladdoru

Răspuns la discuția Plic de la politia locala
Pana la urma am mers la politia respectiva si de fapt nu depasisem cu mai mult de 49 km/h limita. Mi s-au dat punctele de penalizare, dar la amenda mi-au dat cea mai mica - 2 puncte amenda sau jumatate in 48 h. Politistul a fost indulgent. Multumesc de ajutorul vostru, acum am gasit postul.
Am demolat o anexa si am extins casa. Am autorizatie de desfiintare , autorizatie de constructie, receptie la autorizatie de constructie. Nu am receptie la desfiintare. De la primarie nu vor sa imi dea intrucat a trecut mult timp.
Cine are responsabilitatea de a face receptia? Eu? Primaria? Ar fi trebuit sa pot lua autorizate de extindere daca nu am avut receptie la demolare? Daca mi se refuza eliberarea receptiei, cum pot proceda? Va multumesc
Buna ziua. Am primit un plic acasa de la politie in care mi se solicita sa spun cine conducea masina in data de , locul si ora. Mentionez ca e in afara localitatii, nu este cazul despre o parcare/ stationare neregulamentara. Mi se spune doar ca soferul a facut o contraventie.
Este citat art 39 oug 195/2002 R pentru dreptul de a cere informatiile conducatorului.

Altfel (daca nu spun cine conducea) se considera contraventie si se sanctioneaza conform legii ( nu spune nici cat si cum e amenda).
semnata si stampilata de agentul constatator. Cu numar de inregistrare.

Avand in vedere ca stiu momentul ( mergeam cam repede ~ 140-150 pe drum european ) nu as vrea sa imi suspende permisul pentru 90 zile.

Asadar nu vreau sa le comunic cine conducea. Intrebarea mea este: daca ma amendeaza ca nu am raspuns solicitarii ma mai amendeaza si pentru contraventie ( viteza ) ?

De asemenea am inteles ca solicitarea poate fi considerata un abuz pentru ca vine din partea politiei locala si nu a celei rutiera. Am castig de cauza in cazul unei contestatii?

Va multumesc anticipat