avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate adela1964

Activitate adela1964

Buna ziua
Ce infractiune este, cum se pedepsesc si careeste cadrul legal pentru urmatoarea actiune:
eu dupa recoltarea de probe intocmesc un buletin de analiza iar dupa primirea rezultatelor din laborator trebuie sa intocmesc un proces verbal de predare catre sectie cu recomandari (daca este cazul) iar sectia imi semneaa cu nume si prenume si semnatura de primirea buletinului si a procesului verbal. Acest proces verbal nu l-am intocmit, desi eram la munca si nu ma aflam in concediu de odihna, medical sau invoire, si la intocmit seful de compartiment in numele meu si a semnat cu numele meu citet (a scris numele meu in loc de semnatura).
Discuție Calcul salariu
Buna ziua. Am salariul brut in valoare de 7654 compus din salariu de baza, spor de periculozitate si indemnizatie de hrana. In lunile martie - mai valoarea brutului a fost aceeasi . In luna iunie am avut 4 zile lucrate si 16 zile concediu de odihna. Intrebare: care este suma de bani care revine zilelor de concediu de odihna; in calcul pentru concediu de odihna intra si intemnizatia de hrana?
pentru ocuparea unui post de responsabil de mediu ce studii sunt necesare. In cod cor Grupa majora 3 - Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic. Deci sunt necesare studii efectuate intr-un liceu tehnic sau poate sa fie de orice specialitate (ex. postliceala sanitara - asistent medical generalist)
Răspuns la discuția dosar respins
Mulțumesc
Răspuns la discuția dosar respins
Care este termenul limităpentru a depune cererea de chemare in instanta?
Răspuns la discuția dosar respins
termenul de contestatie a fost pana ieri (27.11.2017) ora 13,00. Ce mai pot face azi?
Răspuns la discuția dosar respins
Întrucât unitatea nu a motivat respingerea dosarului, pot sa chem in judecata pentru obstructionarea participarii la concurs pe temei nelegal? Neoficial respingerea este pentru ca nu sunt studii medicale, desi in lege nu se specifica ada ceva.
Răspuns la discuția dosar respins
Ca studiile mele sunt economice si nu detin diploma de studii de lunga sau scurta durata ca asistenta. Eu intreb daca in ordinul de mai sus scrie ca pentru director de ingrijiri trebuie studii medicale sau nu. Din art. 3 paagraf 3 (c) nu vad ca sa se specifice ca trebuie studii strict medicale.
Discuție dosar respins
S-a scos la concurs un post de director de ingrijiri la un spital de urgenta. Mi-am depus dosarul si mi-a fost respins pe motiv ca nu respect cerintele specifice. Am recitit ordinul Ordinul nr. 954/2017 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului sănătății publice nr. 284/2007 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director din spitalele publice si la art. 3 (3) punctul c) pentru directorul de îngrijiri:

1. sunt asistenți medicali generaliști principali;

2. au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali;

3. sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.
Din acest articol eu inteleg ca nu se specifica felul studiilor universitare de lunga sau de scurta durata. Eu am studii economice, postliceala sanitara, managementul sanitar efectuat la Scoala Nationala de sanatate publica managemnt si perfectionare in domeniul sanitar.
S-a procedat corect sau nu respingandu-mi-se dosarul???
Răspuns la discuția INTELEGEREA UNOR SENSURI
In mesaj am pus direct articolele din Ordinul nr. 954/2017 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului sănătății publice nr. 284/2007 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director din spitalele publice.
De aceea intreb pentru a ma lamuri de intelesul legal. Si eu am inteles ca sunt necesare doar studii superioare iar daca nu s-a specificat domeniul, la fel cum s-a facut la directorul medical si directorul financiar - contabil, atunci poate oricine care are studii superioare in orice domeniu (juridic, tehnic, economic, etc.) sa participe la concurs pentru a ocupa functia de director de ingrijiri in cadrul comitetului director. Asa este sau nu?