avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate catalincsd

Activitate catalincsd

Bună ziua. As dorii să aflu o informație ! În perioada următoare doresc să plec catre Regatul Unit al Marii Britanii deoarece am primit un post de șofer . Această situație mă va obliga să îmi schimb carnetul de șoferi din cel Românesc , în cel Englez..idee este ca nu doresc sa locuiesc mai mult de 2 ani din motive personale. Când ma voi întoarce in țară definitiv , voi fi obligat din nou sa-mi preschimb permisul in cel Românesc...Întrebarea este următoarea: Va mai fi posibilă preschimbarea fără examen din cel Englez in cel Romanesc? menționez că UK va iesii din UE in scurt timp și nici nu face parte din cele țări care sunt menționate în actul normativ care reglementează preschimbarea permiselor auto străine cu documente similare româneşti : Ordinul MAI nr. 163/2011.
Buna ziua! as dori sa intreb sau sa ma indrume cineva in problema umatoare: sunt subsemnatul unui dosar caruia i s-a luat abuziv in perioada comunista imobilul si am facut demersuri pt a mi se restituii in natura sau prin echivalent a imobilului, am facut memorii catre ANPR si la toate memoriile trimise nu am primit nici un raspuns favorabil.Mentionez ca dosarul a ajuns la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Propietatilor,si nu am primit nici un raspuns.
Ce as putea sa fac?
Buna ziua as dori sa intreb sau sa ma indrume cineva in problema umatoare sunt subsemnatul unui dosar caruia i sa luat abuziv in perioada comunista imobilul si am facut demersuri pt a-mi se restituii in natura sau prin echivalent a imobilului, am facut memorii catre ANPR si la toate memoriile trimise nu am primit nici un raspuns favorabil.Mentionez ca dosarul a ajuns la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Propietatilor,s inu am primit nici un raspuns.
Ce ma indrumati sa fac?
Buna ziua as dori sa imi spune-ti daca as putea sa fiu despagubit avind in posesie un astfel de carnet CEC primit de la parinti ,si cum se procedeaza.
Am citit intr-o stire ca ar trebui sa fac o adresa catre ministerul Finantelor si altele catre BRD si CEC bank dar nu am habar ce trebuie sa contina o astfel de adresa catre cele mentionate.
Poate aveti un exemplu sau poate indruma dumneavoastra.

Va multumesc .Cu stima Catalin.