avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbarea permisului dintr-un stat non UE in cel ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului dintr-un stat non UE in cel Românesc

Bună ziua. As dorii să aflu o informație ! În perioada următoare doresc să plec catre Regatul Unit al Marii Britanii deoarece am primit un post de șofer . Această situație mă va obliga să îmi schimb carnetul de șoferi din cel Românesc , în cel Englez..idee este ca nu doresc sa locuiesc mai mult de 2 ani din motive personale. Când ma voi întoarce in țară definitiv , voi fi obligat din nou sa-mi preschimb permisul in cel Românesc...Întrebarea este următoarea: Va mai fi posibilă preschimbarea fără examen din cel Englez in cel Romanesc? menționez că UK va iesii din UE in scurt timp și nici nu face parte din cele țări care sunt menționate în actul normativ care reglementează preschimbarea permiselor auto străine cu documente similare româneşti : Ordinul MAI nr. 163/2011.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:15, 17 Ianuarie 2017
Preschimbarea permiselor nu se face dupa sustinerea vreunui examen.
Iar pana se va definitiva iesirea MB din UE va mai curge apa pe Tamisa, veti fi deja intors in RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis conducere cetatean strain simoalin simoalin Buna ziua, as dori sa stiu daca un cetatean UE poate sa dea examen si sa obtina permis de conducere in Romania. Mentionez ca este om de afaceri din Marea ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)