avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Jokera

Activitate Jokera

Poate fi fiul nostru de 20 ani,martor? Eu nu doresc decât desfacerea căsătoriei ,fără circ și fără mizerii. Dar se pare ca în tara asta nu poate fi nimic corect și drept. De ce trebuie sa mi implic fiul în a depune mărturie împotriva tatălui sau? Unde este legea care ne protejează de astfel de situații?
Alt martor nu am,ptr ca nu mi a plăcut sa ma duc sa spun lumii problemele mele.
În cazul acesta ,el poate veni cu martori mincinoși și eu nu ma pot apară,atâta timp cât raportul politiei nu folosește la nimic.
Nu mi rămâne decât sa fiu prizoniera în propria mea viata,nu I asa?
Sunt foarte curioasa ce mi vor răspunde domnii avocați!
Dacă am raportul politiei ptr violenta ,mai este nevoie de martor? Mulțumesc oricum ptr răspunsuri!
Dacă depun cerere de divorț la tribunal,este posibil ca acesta sa nu se finalizeze dacă soțul nu dorește sa divorțeze?
Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o situație de destul de mult timp. Locuim la bloc iar vecinii de deasupra au copii care ne deranjează constant cu alergatul prin casa si aruncarea de obiecte pe podea ,situație greu de suportat de noi,care stam dedesubt. Cunosc legea care spune că orele de liniște sunt intre 22 si 08 si 13 si 14 ,dar ce facem cu restul timpului in care suntem deranjați constant. Ni s au dat viețile peste cap. Nu putem sta linistiti in casa noastră fără să auzim zgomote in tavan. Am stat de vb cu tatăl copiilor dar fără nici un rezultat. Răspunsul a fost arogant de fiecare dată. Ceva de genul"asta i viata,muta-te daca nu ti convine" . Chiar nu suntem protejați in nici un fel de astfel de neplăceri? Va rog sa ma ajutati si sa ma îndrumați intr un fel. Multumesc!
A plecat de bună voie si eu am dreptul la o viata privata ca si el. Dreptul de restricție în ce condiții se obtine?
Dacă sunt in divorț cu sotul,el a plecat de acasa,eu locuiesc cu copilul in apartamentul,bun comun cu sotul,el are voie sa intre in casa in absenta noastra sau a mea? Doresc sa schimb încuietoarea si ma amenința că vine cu poliția. Ce pot face ?
Răspuns la discuția Partaj
Dar dacă eu nu sunt in tara,cum se poate face acest lucru?
Discuție Partaj
Buna ziua,daca am divorțat prin notar,dar nu sunt de acord sa vand apartamentul care este bun comun,ma poate obliga cineva? Mentionez ca el a plecat de acasa înainte de divort
Răspuns la discuția Act de proprietate
Mulțumesc frumos,o seara buna va doresc!
Buna seara ,as dori sa ma ajutați cu niste sfaturi. Mama mea este unica moștenitoare a unui casei părintești si putin teren ( jumătate a primit la succesiunea după tata -prin renunțarea la drepturi a mamei sale si a unicului frate-de tata) ,iar cealaltă jumătate la succesiunea după mama sa ( fratele nemaivand nici un drept deoarece nu fusese înfiat de bunica mea). As vrea sa stiu daca actul de moștenitor eliberat de notar este singurul act de care are nevoie sau mai trebuie sa facă si un act de proprietate(in eventualitatea unei vânzări sau donații) La primăria comunei mi s a zis ca da ,este nevoie ,si ca ptr asta trebuie sa semneze toți vecinii. Acest lucru este aproape imposibil deoarece unul din vecini nu dorește sa semneze. Ma puteți ajuta,va rog ,nu stiu de unde sa încep si ce ar trebui sa fac! Mulțumesc anticipat!