avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate Monatibi

Activitate Monatibi

Mulțumesc ptr răspuns! Am pomenit de romi doar ptr ca știu ca sunt probleme cu integrarea lor, Ești sigur ca este asa cum spui despre ea? O cunoști măcar? Încă odată mulțumesc pentru răspuns dar as prefera sa răspundă cineva care știe ce este de făcut sau care a întâmpinat aceiași problema.
Bună ziua! Sora mea are probleme cu înscrierea copilului la școală de care apartine. Mai exact a depus dosarul la școală generala nr 16 din Constanța, i au spus ca nu mai sunt locuri și ca o sa o anunțe dacă se mai face o clasa. Nu a fost informata și când a sunat azi, i au zis ca nu are copilul înscris nicăieri ptr ca nu au primit de la inspectorat nimic. Mai înainte de a lăsa dosarul la ei a fost și a vorbit la școală nr 8,fiind în apropierea locului de munca dar nu a reușit pe motiv ca cei de la 16 sunt obligați sa l înscrie. Întrebarea mea este ce ar fi de făcut, unde și cui sa ma adresez ptr ca acest copil împlinește deja 7 ani și nu este la școală. A făcut 2 ani de grădiniță, nu este rom, de ce nu este acceptat.? Mama este singura cu 2 copii minori, cel Mare este clasa a 5 a, la SC gen 16 și i ar fi fost ușor sa fie cel mic tot acolo deoarece nu își poate lasă serviciul. Mulțumesc frumos !
Răspuns la discuția Debranșare fără acord...
Mulțumesc! Din bloc s au debranșat aproape toți, mai puțin 3 apartamente. Cert este ca i au lăsat fără căldură la iarna.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui acordul tuturor proprietarilor.
Ii puteti da in judecata dar durează cativa ani procesul daca nu stiti sa va judecați.

Bună! Am nevoie de o îndrumare sau un sfat cum ar trebui sa procedez. Mama și sora mea care locuiesc împreună într un apartament au fost debranșare de la căldură.In urma divorțului mama este proprietara pe jumătate și celele 2 surori pe cealanta jumătate după decesul tatălui. . Azi au venit de la asociație și au prostit o pe mama ca trebuie sa schimbe nu știu ce țevi și le a dat drumul în casa. Ei iau tăiat și țevile de la calorifer. În bloc s au băgat gaze și ei nu au fost deacord sa se debranseze. Sora mea era la munca.Pe mama au pus o sa semneze și a semnat. Ce mai putem face. Exista vre o șansă să mai facă ceva având în vedere ca nu doar mama este prpoietara pe apartament?Mulțumesc frumos!
Bună seara! Am primit azi un proces de sechestru, ce pot sa fac, care sunt pași, mulțumesc!
Bună seara! Am primit azi un proces de sechestru, ce pot sa fac, care sunt pași, mulțumesc!
Răspuns la discuția Canalizare, scurgere
Apa cu contuar exista, canal în curte. As fi vrut o baie în casa și sa ma pot lega la un vecin cu scurgerea, cu acordul lui bineinteles
Bună! Am și eu o întrebare. Locuiesc la curte și nu am scurgere - canalizare. Ma poate lega un vecin la el? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Învățatoare
Mulțumesc frumos!
Discuție Învățatoare
Bună ziua! Zilele trecute, pe un grup, unde este și doamna învățătoare, s a iscat o discuție mai aprinsa. De fapt eu, am întrebat de ce copii au întrat într un concurs fără ciorna și creion(concurs grila clasa a doua on line). Dansa a spus ca nu era nevoie, ca a fost grila și se putea fără. Normal ca i am răspuns ca nu este adevărat și la ori ce examen copii au ciorne, nu fac rezolvările din cap. Adunări, scăderi, cu doua, trei cifre și chiar la unele trebuia sa facă doua operații ptr răspuns. Mi a dat replica repede spunându mi ca nu a fost un examen (eu am scris examen la repezeala însă vorbeam strict de concurs) și ca, chiar și fără ciorne unii copii au făcut 70%..(al meu a rezolvat 25 din 40....)dupa alte lungi discuții pe grup la sfârșit a zis ca la acest concurs nu a contat punctajul și ca a doua zi urmează un test de evaluare care chiar va fi notat în catalog... A doua zi normal ca au dat testul dar ce m a deranjat foarte tare este ca tot ce s a vorbit pe grup a spus la toată clasa și s a adresat copilului meu cum ca eu am exagerat. Cert este ca acest copil a început sa urle ca l am făcut de ras la școală și din cauza mea doamna se răzbuna pe el. Nu este prima data când s a vorbit pe grup și a doua zi s a adresat la toată clasa. Consider ca dansa efectiv mi a umilit copilul și as dorii sa i fac o reclamație. Credeți că, greșesc ori doamna are dreptate. Las lucrurile asa ori merg mai departe?