avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate Kawassaky

Activitate Kawassaky

Discuție Partaj locuinta
Eu si sotia mea am divortat si copiii i-au fost incredintati ei. La vanzarea locuintei comune ea are dreptul la mai mult de jumatate din contravaloarea locuintei pentru faptul ca i-au fost incredintati copiii?
Discuție Partaj
Eu si sotia mea avem doi copii minori 12 si 16 ani si in noiembrie vrem sa divortam. Avem un apartament proprietate comuna pe care sotia mea vrea sa-l vindem, dar eu nu vreau. Daca deschide ea proces de partaj trebuie sa plateasca inainte 5 procente din pretul apartamentului? Ce sanse am sa nu -l vindem? Va multumesc!
Locuiesc cu sotia si cu cele doua fiice intr -un apartament proprietatea comuna. Sotia a deschis actiune de divort. Daca fetele vor ramane cu ea, eu la cata cota din valoarea apartamentului am dreptul? Va multumesc!
Răspuns la discuția Permis conducere
Am inteles. Deci singura sansa e sa se termine dosarul mai repede. Si daca voi primi cu suspendare se anuleaza permisul ? Am inteles ca mai e si alternativa amanarii aplicarii pedepsei, daca o voi primi, caz in care nu se anuleaza permisul.
Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea autoturismului cu o alcoolemie f mare de 2,70 in sange. Dosarul nu a plecat de la politie si poate dura f mult pana e definitivat. Au trecut 3 luni de cand mi-a fost suspendat. Ma intereseaza daca pot obtine dreptul de a conduce ( cu dovada) pana la definitivarea dosarului. Un avocat m-a sfatuit sa fac o cerere la procuratura. Ce parere aveti?
Răspuns la discuția Acoolemie mare
Nu inteleg ce inseamna amanare a aplicarii pedepsei. Scuzati-ma ca sunt insistent dar e in joc soarta familiei mele, eu fiind intretinator de familie
Răspuns la discuția Acoolemie mare
Deci sa inteleg ca voi primi inchisoare cu suspendare si anularea permisului, dar nu pe viata?
Discuție Acoolemie mare
In data de 5 noiembrie 2016 am fost oprit de un echipaj de politie. Am suflat in alcooletest si a iesit 1,3mg in aerul expirat. Am fost dus la spital si mi s-a recoltat sange. Rezultatul la sange inca nu a venit, dar din cate am inteles o sa fie peste 2 la mie. Mi-e frica sa nu fac puscrie. Ce sanse am sa primesc cu suspendare si daca o sa mai vad vreodata permisul. Va multumesc