Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj locuinta

Eu si sotia mea am divortat si copiii i-au fost incredintati ei. La vanzarea locuintei comune ea are dreptul la mai mult de jumatate din contravaloarea locuintei pentru faptul ca i-au fost incredintati copiii?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
Kawassaky, utilizator
Are dreptul la o cota mai mare doar in ipoteza in care a avut o contributie mai mare decat dvs la achizitionarea bunului imobil.Copii , incredintati"mamei nu sunt un argument pt o cota majoritara.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort 2 copii Utilizator1452 Utilizator1452 Am nevoie de sfatul dumneavoastra, o cunostinta a intentat divort, are 2 copii unul de 12 ani si unul de 17. Motivul pentru care a ajuns in situatia aceasta ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune.... floryflori33 floryflori33 se poate sa ma ajutati cu un raspuns:fratele meu a divortat in 2010,nefacind si partajul ...mentionez ca din aceasta casatorie au rezultat 2copii.in urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu o întrebare,după căsătorie am achiziționat ... bibideea78 bibideea78 Buna seara! Am și eu o întrebare,după căsătorie am achiziționat un apartament impreuna cu sotul.In acea perioada,parintii soțului i au făcut un act de ... (vezi toată discuția)