avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj locuinta

Eu si sotia mea am divortat si copiii i-au fost incredintati ei. La vanzarea locuintei comune ea are dreptul la mai mult de jumatate din contravaloarea locuintei pentru faptul ca i-au fost incredintati copiii?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
Kawassaky, utilizator
Are dreptul la o cota mai mare doar in ipoteza in care a avut o contributie mai mare decat dvs la achizitionarea bunului imobil.Copii , incredintati"mamei nu sunt un argument pt o cota majoritara.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort 2 copii Utilizator1452 Utilizator1452 Am nevoie de sfatul dumneavoastra, o cunostinta a intentat divort, are 2 copii unul de 12 ani si unul de 17. Motivul pentru care a ajuns in situatia aceasta ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune.... floryflori33 floryflori33 se poate sa ma ajutati cu un raspuns:fratele meu a divortat in 2010,nefacind si partajul ...mentionez ca din aceasta casatorie au rezultat 2copii.in urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu o întrebare,după căsătorie am achiziționat ... bibideea78 bibideea78 Buna seara! Am și eu o întrebare,după căsătorie am achiziționat un apartament impreuna cu sotul.In acea perioada,parintii soțului i au făcut un act de ... (vezi toată discuția)