avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate catalinciprian

Activitate catalinciprian

Am o întrebare a cumpărat cineva o mașină de la mine am fost de-acord cu prețul cu totul a făcut și o tura cu ea ia plăcut și după aproximativ o săptămână mă sună că a fost la mecanic cu ea și că are garnitura arsă că motorul este praf eu am vro vină? Având în vedere ca a ajuns cu mașină acasă toate bune .că el zice că vrea să-mi aducă mașină înapoi sau că sai dau și eu bani pt reparație dar ce vina sa am eu? Ieri am trimis și fiscalul Ploiești București
Este vb de 800 de lei ambele cu tot cu manopera cum sa iau legătura cu el când el nu răspundea la telefon și cu nevasta-sa nu aveam nici o treaba
Buna ziua am o problemă
Un prieten mia adus o trotineta și un scuter la reparat l-am reparat dar după ceva vreme 6 _ 7 luni omul nu a mai zis nimic și eu leam vândut acuma ma trezesc ca mia făcut nevasa plângere ca sai dau motocicletă ce as putea sa fac în privința asta? Dacă ma poate ajuta cineva
Bună ziua revin cu o probleme
Vreau sa trec mașina tatălui meu pe numele meu fiului cum procedez și ce acte am nevoie ?
Aveți idee unde găsesc și eu sait donatori de organe ? Nu vorbesc la vrăjeală
Am trimis acum 2 zile telefonul înapoi dar încă nu ma sunat nimeni de la vodafon și mia venit și factura foarte mare

ibn a scris:

Din cite stiu in termen de 7 zile puteti rezilia contractul daca ceva nu va convine. Ar fi bine sa mergeti la un magazin propriu al operatorului pentru rezolvarea problemei. Succes!

Am fost dar mi sa spus ca trebuie telefonic făcută

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

mergeti intr-o locatie vodafone! depinde de ce telefon ati optat si totodatade abonamentul care are clauza! in principiu da!

Bună ziua am o întrebare
Am făcut o prelungire de abonament online /telefonica cu telefon cu tot azi mia ajuns telefonul și tot în aceeași zi am făcut și returnarea lui deoarece nu este ce vroiam eu întrebarea este pot renunță și la telefon și la abonament sa trec pe cartela vodafon
Pai mi la dat să-l repar eu am băgat vro 300 de lei în el și el acuma după vro 4 5 luni vine ca sai dau scuterul era o porcărie de scuter mai mulți bani am cheltuit eu decât să-l repar
Daca un prieten avea să-mi dea o suma de 600 de lei și la mine avea un scuter iar eu ca să-mi recuperez bani am vândut acel scuter deoarece nu mia adus bani dar după o vreme sa trezit ca să-mi dea bani înapoi și sa ia scuterul ar putea sa mi se întâmple ceva sau o explicație sai dau ca am dat scuterul ?