avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aveți idee unde găsesc și eu sait donatori de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aveți idee unde găsesc și eu sait donatori de organe ? Nu ...

Aveți idee unde găsesc și eu sait donatori de organe ? Nu vorbesc la vrăjeală
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un astfel de sait. Exista o baza de date unde s-au inscris cei ce vor sa fie donatori duoa moarte, nu aveti dvs acces la ea. Daca așteptați un organ fara de care se poate supraviețui, cautati printre rude.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o poprire pe salariu Tiberiu16 Tiberiu16 Dc se poate face proprire pe salariu dacă nu am nici o datorie fata de cei care fac aceasta oprire din salariu adică mă fura pe față. ..!Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Donatia de organe - o facem sau nu? ContSters20980 ContSters20980 Buna seara, As vrea sa va intreb daca cumva ati luat vreodata in considerare ideea donarii de organe pentru ipoteza in care patiti ceva si nu mai puteti fi ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost donat un imobil de către moștenitorii bunicii mele. cum pot anula această donație? MihaiX933 MihaiX933 Buna ziua, Acum o luna de zile mi-a fost donat un imobil, imobil ce a avut 4 mostenitori dupa moartea bunicului meu (bunica si cei 3 copii), iar acestia mi ... (vezi toată discuția)